Neler Yeni

valo edit nasıl olmuş

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
canım sıkıldı 10 tane falan klip almıştım içlerinden rastgele alıp ufak geçişler ekledim. Bakın profesyonel bişey değil sadece canım sıkıldığı için yaptım tamamen eğlence için sizce nasıl olmuş?

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Edit yapmamışsın hocam arkaya sadece müzik eklemişsin.
Buna benziyor:

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit yapmamışsın hocam arkaya sadece müzik eklemişsin.
Buna benziyor:

böyle profesyonel ve çocukluk travmamın olduğu mükemmel bir videoya benzediği için gurur duyuyorum. Verdiğin geri bildirim için teşekkür ederim.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
canım sıkıldı 10 tane falan klip almıştım içlerinden rastgele alıp ufak geçişler ekledim. Bakın profesyonel bişey değil sadece canım sıkıldığı için yaptım tamamen eğlence için sizce nasıl olmuş?
klipler çok uzun, videonun genelide çok uzun maks 45sn 1dk olmalıydı, müzikler ses tasarımı gibi konularda da yetersiz kalınmış, renklerle oynanma yapılmamış sanırım, en azından hafif bi lut verilebilirdi, kesimlerinde yeri güzel değil bence şarkıya uygun geçişler yapılabilirdi. keyfe keder bi edit için puanım 3

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Reis video atmak istiyorsan ben ttye öyle editle ugrasmak yerine anlık gelisen olayları klip alip direkt atıyorum çoğu tutuyor istiyorsan bakabilirsin tt: voanexvalo tt kullaniyorsan videolarimdan birini özellikle sabitlenenlerden birini gördüğünü düşünüyorum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
İlkokulda yaptığım PowerPoint geçişleri gibi

Top Bottom