valo piyasası genelde 3 te 1 oluyor 3000 3500 TL'ye satarsınız tabi içinde bidaha alınmayacak özel şeyler yoksa champions 2021 gibi ve evet mantıklı olurvaloranta 10 k ya yakın para yatırdım yeterince oynadım zevkimi aldım artık yeniden cs ye geçiyorum valo hesabımı 5 e satıp cs de hesap dizmek mantıklı mı
Mantıksız tabii ki. Cs oynamak için illa skine gerek yokki oyunu oynamak için oynamıyorsun zaten? Zamanla paran oldukça ordada alabilirsin hem satabilirsinde.valoranta 10 k ya yakın para yatırdım yeterince oynadım zevkimi aldım artık yeniden cs ye geçiyorum valo hesabımı 5 e satıp cs de hesap dizmek mantıklı mı
kronomi hançer bıçhesapta neler var ? şuanki rank ne tepe rankı ne ?
skinsiz hesap her oyunda alexsiz fenerbahçe gibidirMantıksız tabii ki. Cs oynamak için illa skine gerek yokki oyunu oynamak için oynamıyorsun zaten? Zamanla paran oldukça ordada alabilirsin hem satabilirsinde.
3.500 e biraz daha katıp cs de 100 dolarlık bi hesap dizmek mantıklı geliyorvalo piyasası genelde 3 te 1 oluyor 3000 3500 TL'ye satarsınız tabi içinde bidaha alınmayacak özel şeyler yoksa champions 2021 gibi ve evet mantıklı olur
baya ciddi ciddi oynamayı düşünüyorum faceit flan kasmayıyani oynayacaksan csyi olabilir keyfi bi karar denebilir cs candır ama
faceit ciddi oynıcaksan tabi cs2 oyna valo nedir, kız arkadaşı bulmak istiyorsan valo oyna sigma olmak istiyorsan cs2 oynakronomi hançer bıç
sihirçakı kelebek bıç
rgx karambit bıç
kronomi vandal
felaketin kalbi vandal
champions phantom
t1 clasic
radiant enterminal system ghost
kronomi sherif
sır çiçeği sherif
1 sezon battle pass
yerçekimsel urenyum oparatör
tepe rank yücelik
şuan dia
elo temiz
200 level
beta hesap
bütün karakterlerde bütün kontrat son
1000 vp hesabın içinde duruyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
skinsiz hesap her oyunda alexsiz fenerbahçe gibidir
3.500 e biraz daha katıp cs de 100 dolarlık bi hesap dizmek mantıklı geliyor
baya ciddi ciddi oynamayı düşünüyorum faceit flan kasmayı
Hocam özelden yaz alabilirim olmadivaloranta 10 k ya yakın para yatırdım yeterince oynadım zevkimi aldım artık yeniden cs ye geçiyorum valo hesabımı 5 e satıp cs de hesap dizmek mantıklı mı