bu şey diye bi tt videosu vardı mr beast valorant işbirliği falan benim ark attı bana vidyoyu ben de yapcam dedi ondan sonra giriş sayfası da baya benziyodu giriş yapamıyorum butonuna basınca da riotun kendi sitesi gelince bir an inandım hesabı girdim girer girmez e postaya şöyle bi yazı gedi
Вы отключили многофакторную аутентификацию
Вы отключили MFA, и теперь ваша учетная запись защищена хуже.
Без MFA ваша учетная запись защищена только паролем, поэтому рекомендуем использовать сложный.
Если вы захотите снова включить MFA, посетите Управление учетной записью Riot в любой момент
Если вы не отправляли запрос, пожалуйста, сразу же измените пароль своей учетной записи. Ознакомьтесь с этой статьей, чтобы узнать больше о защите учетной записи.
riot gamesten e mail sonra da bu mail geldi
[td]
[td width="612px"]
[/td]
[/td]
[td]
[td width="72px"][/td]
[td]
[/td]
[td width="72px"][/td]
[/td]
[td]
[td width="72px"][/td]
[td]
[td width="38px"][/td]
[td]
[td]
Riot Hesabı'nın e-posta adresi başarıyla değiştirildi.
Eski: hes*********@gm***.com
Yeni: phi***********@nol*********.com
Bu değişikliği sen talep etmediysen lütfen şu adresle iletişime geç: Riot Games Destek.
[/td]
[/td]
[td width="38px"][/td]
[/td]
[td width="72px"][/td]
[/td]
[td]
[td width="100px"][/td]
[td]
Bu talebi sen gerçekleştirmediysen yetkisiz girişleri önlemek için hemen hesap şifreni değiştir. Hesap güvenliği hakkında daha ayrıntılı bilgi için şu rehberi oku:
Hesap Güvenliği.
[/td]
[/td]
öyle işte şu an hesapta oynayabiliyorum ama bu nereye kadar böyle gider biliyorum
riota da ticket atamıyorum ve sebebini bilmiyorum normalde seçeneklerden herhangi birini seçtikten sonra ticket sayfasının açılması lazım ama bende değişen bişey yok riot yetkililerine ulaşabileceğim başka bir yol var mı