❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

Beyler bakın bende aldım. Şöyle düşünün, Hepsiburada yanlış fiyatlandırmalardan dolayı mağazaya ceza kesiyor ama ne Kadar hatırlamıyorum eski konularda görmüştüm, adam niye bilerek yanlış girip ceza ödemek istesin? Attığı sste 175 vp stoklarını 740 vpye girdiği gözüküyor. Kodlar gözüktüğü için karaladım.
Ya sanki bilmediğim olay varya az itemsatis kullanmadık biz o dayiya takla arttırırım. İlanı açan o madem deprem bölgesinesin madem bilgisayar erişimin yok 2 dakika telefondan ilan açayım demiyeceksin. Diyecek isen de o fiyatı yada başlığı doğru gireceksin. Hakkımı helal etmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 dakika sonra alalı 1 saat olacak. 1 saat sonunda ürün teslim edilmezse iptal ediliyormuş sanırım
Hadi bakalım..

Ya sanki bilmediğim olay varya az itemsatis kullanmadık biz o dayiya takla arttırırım. İlanı açan o madem deprem bölgesinesin madem bilgisayar erişimin yok 2 dakika telefondan ilan açayım demiyeceksin. Diyecek isen de o fiyatı yada başlığı doğru gireceksin. Hakkımı helal etmiyorum.

Hadi bakalım..
Destek birimine yazman lazım. Deneyip yazarım

Benim tek istediğim para iadesi hocam. Bir de hepsbiurada 20 30 TL çek gönderirse mutlu olurum o kadar.
Para her şekilde gelecek zaten hocam kimsenin kimseyi dolandırdığı yok Hepsiburada hediye çeki verir mi bilmem 30 liraya alınabilecek hiçbir şey yok günümüzde

İptal edebilme şansımız var mıymış?

Biz iptal edebiliyorsak ücret cezadan düşsün mağduriyeti azalır en azından

🧠
Mağduriyeti haketti

İptal edebilme şansımız var mıymış?

Biz iptal edebiliyorsak ücret cezadan düşsün mağduriyeti azalır en azından

🧠
Deniyorum. Detayları yazacağım.

Beyler bakın bende aldım. Şöyle düşünün, Hepsiburada yanlış fiyatlandırmalardan dolayı mağazaya ceza kesiyor ama ne Kadar hatırlamıyorum eski konularda görmüştüm, adam niye bilerek yanlış girip ceza ödemek istesin? Attığı sste 175 vp stoklarını 740 vpye girdiği gözüküyor. Kodlar gözüktüğü için karaladım.
Eğer manuel göndermiyorsa sipariş verenlere kod gelmesi lazım.kod geldi mi arkadaşlar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri