Ultracı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
Aynı mesaj geldi bana da.mesaj geldi 740vp tedarik edilememiştir diye parayı geri alabiliyorum sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle

Aynı mesaj geldi bana da.mesaj geldi 740vp tedarik edilememiştir diye parayı geri alabiliyorum sanırım
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar banada tedarik edilememiştir mesajı geldi whatsapptan durumu detaya inmeden anlatın karşı taraf anlamayınca size geri dönüş sağlanacaktır diyor 30 dakika içinde geri aradılar siparişim iptal edilip 25₺ lik kupon hediye edildi.mesaj geldi 740vp tedarik edilememiştir diye parayı geri alabiliyorum sanırım
Alıntıyı görüntüle
nasil yani wp için numara verebilir misinarkadaşlar banada tedarik edilememiştir mesajı geldi whatsapptan durumu detaya inmeden anlatın karşı taraf anlamayınca size geri dönüş sağlanacaktır diyor 30 dakika içinde geri aradılar siparişim iptal edilip 25₺ lik kupon hediye edildi.
satıcıya 40 kırbaç darbesiyle işkence edilecekmişbunun hiç bi yaptırımı olmayacak mı şimdi kredi kartına taksitle aldık durduk yere girdi yani ne biçim platform olmuş bu hepsiburada yoldan adam çevirip satıcı alıyolar galiba

Wpden yazmazsam kupon vermezler miarkadaşlar banada tedarik edilememiştir mesajı geldi whatsapptan durumu detaya inmeden anlatın karşı taraf anlamayınca size geri dönüş sağlanacaktır diyor 30 dakika içinde geri aradılar siparişim iptal edilip 25₺ lik kupon hediye edildi.
Nasıl aldın kuponuİptal edildi, 25 TLlik 4 tane kupon verdiler beleş 1000 vp aldım
benim ki iptal oldu ama yine de yapabiliyor muyumarkadaşlar banada tedarik edilememiştir mesajı geldi whatsapptan durumu detaya inmeden anlatın karşı taraf anlamayınca size geri dönüş sağlanacaktır diyor 30 dakika içinde geri aradılar siparişim iptal edilip 25₺ lik kupon hediye edildi.
850 252 4000nasil yani wp için numara verebilir misin