Çözüldü✓ Valorant açılmıyor yardım edin

Reaksiyon skoru
30
En son gelen güncellemeden sonra valorant açılmamaya başladı eskiden error veriyodu şimdi hiç açılmıyor görev yöenticisinden baktığımda arkaplanda çalışıyor sorunu nasıl çözerim?

En son gelen güncellemeden sonra valorant açılmamaya başladı eskiden error veriyodu şimdi hiç açılmıyor görev yöenticisinden baktığımda arkaplanda çalışıyor sorunu nasıl çözerim?
Hocam aynı sorun bendede oluyordu nasıl düzeldi bilmiyorum ama pc yi yeniden başlatıp açılır açılmaz valoyu açıyordum öyle açılıyordu denemekten zarar gelmez bi deneyin isterseniz.

Hocam aynı sorun bendede oluyordu nasıl düzeldi bilmiyorum ama pc yi yeniden başlatıp açılır açılmaz valoyu açıyordum öyle açılıyordu denemekten zarar gelmez bi deneyin isterseniz.
açmayı denedim böyle bi hata verdi
1673719213931.png

Dosyaları doğrulamayı denermisin bendede aynı sorun vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vanguardı silip tekrar kurmayıda deneyebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu videodakileri yaparmısınız.
videodakini denedim bu sefer valorant açıldı ama siyah ekranda kaldı diğerlerini denicem umarım olur

Hocam siyah ekrana geldiğinizde ctrl + enter la pencereliye almayı denedinizmi oyunu ?
Alt + enter da olabilir emin değilim.
denedim hocam olmadı diğerlerinide denicem eğer olmassa valorantı yeniden kurucam

pcni ve sürücüleri güncelle yeniden başlat kapalıyken fişten çıkart 10 sn boyunca power verdiğin tuşa bas

Geri