adamlar bize ulaşın demiş donanım arşivi foruma değil. hiç "oyuncu destek ekibi" ile iletişime geçmeyi denemedin galiba?Alıntıyı görüntüle
saatler geçti sildim yükledim naptıysam hep bunu diyor 5 6 kez üst üste yeniden başlattım kapa aç yaptım nolucak bu kafayı yicem
günleri bulur cevap vermeleri yine de geçtimOyuncu destek ekibiyle iletişime geçtin mi? zira sorun devam ederse bize ulaşın diyorlar
günlerce beklemek yerine bilgisi olan birine sormak daha mantıklı değil mi ?adamlar bize ulaşın demiş donanım arşivi foruma değil. hiç "oyuncu destek ekibi" ile iletişime geçmeyi denemedin galiba?
Sen yinede yaz bir kaç gün valorant oynamazsan ölmezsin diye düşünüyorumgünleri bulur cevap vermeleri yine de geçtim
böyle yorum yapacaksan hiç yapma ciddi oyuncuyum günde 10 saat civarı oynuyorum bu yüzden burda bilgisi olan varsa yardım eder erkenden çözerim diye yazdım bilgin yoksa boş konuşmak yerine susSen yinede yaz bir kaç gün valorant oynamazsan ölmezsin diye düşünüyorum
Günlerce değil Riot Games'in Destek Ekibi mükemmeldir.günleri bulur cevap vermeleri yine de geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
günlerce beklemek yerine bilgisi olan birine sormak daha mantıklı değil mi ?
cevap verdiysen bekle dönüş yapsınlar.günleri bulur cevap vermeleri yine de geçtim
günlerce beklemek yerine bilgisi olan birine sormak daha mantıklı değil mi ?
? en son attığım ticket e 3 gün sonra döndüler sorunum 10 gün içinde çözüldü. bilet ekranında kocaman bu aralar geç bakıyoruz diye yazdıkları kusura bakmayın mesjaınıdamı görmedinGünlerce değil Riot Games'in Destek Ekibi mükemmeldir.
bilgim yok ama bilgili adamlar ne yazmışsa aynısı sana yazdım bu atarlı tavrının neden olduğunu anlamadım doğrusuböyle yorum yapacaksan hiç yapma ciddi oyuncuyum günde 10 saat civarı oynuyorum bu yüzden burda bilgisi olan varsa yardım eder erkenden çözerim diye yazdım bilgin yoksa boş konuşmak yerine sus
deniyorum sağolunBilgisayarı yeniden başlat 10-20dk bekleyip oyunu aç. Hata devam ederse oyna butonuna basmayı dene. Ben o hatayı aldığımda oyna'ya basmıştım ve girebilmiştim.
atarlı tavırla gelip durduk yere rahatsızlık veren sensinbilgim yok ama bilgili adamlar ne yazmışsa aynısı sana yazdım bu atarlı tavrının neden olduğunu anlamadım doğrusu
atarlı tavır derken? adamlar oraya sorun çözülmezse bize ulaşın demişler bende sana bunu ilettim burada "atar" nerede bana açıklar mısın rica etsemdeniyorum sağolun
atarlı tavırla gelip durduk yere rahatsızlık veren sensin