ijack
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Normal hocam grafikleri artırın kullanımı artırmsk içinYoutube'da insanların benchmarklarına baktım ve 1080P low ayarlarda genel kullanım 30-45 arası fakakat benmim RTX 3060 8GB'da %20'leri bile genelde görmüyor 13-16 arası oluyor bunu nasıl düzeltirim.
Hocam işlemciden işlemciye değişiyor gpuya binem yük takma bukadar istediğin fpsleri alıyorsan rahatbir şey farketmiyor ultra ayarlarda bile %40'a çıkıyor insanların %60 70 lerde o ayarlarda
işlemcim ryzen 5 5500İşlemcin yetmiyor tam performans alamıyorsun. Bazı oyunlar tek çekirdek performans gücüne bakıyor bazıları çoklu çekirdek performans gücüne bakıyor. valorant muhtemelen tekli çekirdek gücüne bakıyordur. İşlemcinin tekli çekirdek gücünü kontrol et
Valo gpu oyunu değil, eğer gpu kullanımının artmasını istiyorsan grafikleri fulle. Ama valorant, vs gibi oyunlar gpu oyunu değil CPU oyunudur.Youtube'da insanların benchmarklarına baktım ve 1080P low ayarlarda genel kullanım 30-45 arası fakakat benmim RTX 3060 8GB'da %20'leri bile genelde görmüyor 13-16 arası oluyor bunu nasıl düzeltirim.
Görüyor musun 1060 ile valorant testi 1060 yüzde kaç kullanılıyor? Neden 1060 bu kadar yüksek oranda kullanılıyor, 1060 zayıf bir kart çünkü, valorant 1060'ın tam performansını isteyebilen bir oyun, peki 5090 kartıyla valorant oynarsan ne olur? Sence valorant 5090'ı tam performans çalıştırmaya veya bırak tam performansı %10 çalıştırmaya gücü yetecek, o kartı besleyebilecek bir oyun mu? Tabii ki hayır. Yani kısacası ekran kartın ne kadar güçlüyse valorant ekran kartının o kadar az kısmını kullanır, çünkü yeter.Valo gpu oyunu değil, eğer gpu kullanımının artmasını istiyorsan grafikleri fulle. Ama valorant, vs gibi oyunlar gpu oyunu değil CPU oyunudur.
çözümü yok valorant sorunlu bende bir sürü sorun yaşıyorum son güncellemeler ile bozdular oyunuARKADAŞLAR KENDİMİ SANIRIM TAM OLARAK AKTARAMIYORUM AYNI İŞLEMCİ VE AYNI GPU İLE DAHA FAZLA GPU KULLANIMA SAHİP HERKES
Kral driverleri sil baştan kur ddu ile format at başka bir tavsiyem yok, 4060ti var bendede %20-30 max kullanıyor işlemciyidr o civarARKADAŞLAR KENDİMİ SANIRIM TAM OLARAK AKTARAMIYORUM AYNI İŞLEMCİ VE AYNI GPU İLE DAHA FAZLA GPU KULLANIMA SAHİP HERKES