fotoğrafta denildiği gibi oyuncu destekle iletişime geçtinizmiAlıntıyı görüntüle
Bilgisayarı yenidende başlatıyorum oyun dosyalarının hepsini siliyorum fakat hiçbir zaman düzelmiyor her yolu denedim sil yükle ve benzeri çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
ayrıca başka bir forumda oyunun kurulum dosyasını ve bütün riotgames dosyalarını silip yeniden yüklemeyi deneyin denmiş indirilenlerdeki valorant kurulum dosyasını ve valorantla alakalı herşeyi silin ardında kurulum dosyasını yeniden yükleyip kurduktan sonra sorunun çözüleceği söylenmişAlıntıyı görüntüle
Bilgisayarı yenidende başlatıyorum oyun dosyalarının hepsini siliyorum fakat hiçbir zaman düzelmiyor her yolu denedim sil yükle ve benzeri çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Onu yaptım fakat olmadıfotoğrafta denildiği gibi oyuncu destekle iletişime geçtinizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca başka bir forumda oyunun kurulum dosyasını ve bütün riotgames dosyalarını silip yeniden yüklemeyi deneyin denmiş indirilenlerdeki valorant kurulum dosyasını ve valorantla alakalı herşeyi silin ardında kurulum dosyasını yeniden yükleyip kurduktan sonra sorunun çözüleceği söylenmiş