Neler Yeni

Valorant Beklenmedik bir durum oluştu hatası ( Güncelleme hatası)

Predalx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet karaçetin
1623151505007.png

Bilgisayarı yenidende başlatıyorum oyun dosyalarının hepsini siliyorum fakat hiçbir zaman düzelmiyor her yolu denedim sil yükle ve benzeri çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Alıntıyı görüntüle

Bilgisayarı yenidende başlatıyorum oyun dosyalarının hepsini siliyorum fakat hiçbir zaman düzelmiyor her yolu denedim sil yükle ve benzeri çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
fotoğrafta denildiği gibi oyuncu destekle iletişime geçtinizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

ayrıca başka bir forumda oyunun kurulum dosyasını ve bütün riotgames dosyalarını silip yeniden yüklemeyi deneyin denmiş indirilenlerdeki valorant kurulum dosyasını ve valorantla alakalı herşeyi silin ardında kurulum dosyasını yeniden yükleyip kurduktan sonra sorunun çözüleceği söylenmiş

Predalx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet karaçetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fotoğrafta denildiği gibi oyuncu destekle iletişime geçtinizmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca başka bir forumda oyunun kurulum dosyasını ve bütün riotgames dosyalarını silip yeniden yüklemeyi deneyin denmiş indirilenlerdeki valorant kurulum dosyasını ve valorantla alakalı herşeyi silin ardında kurulum dosyasını yeniden yükleyip kurduktan sonra sorunun çözüleceği söylenmiş
Onu yaptım fakat olmadı

Top Bottom