Valorant Beklenmedik bir durum oluştu hatası ( Güncelleme hatası)

Predalx

80+
Reaksiyon skoru
0
1623151505007.png

Bilgisayarı yenidende başlatıyorum oyun dosyalarının hepsini siliyorum fakat hiçbir zaman düzelmiyor her yolu denedim sil yükle ve benzeri çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Alıntıyı görüntüle

Bilgisayarı yenidende başlatıyorum oyun dosyalarının hepsini siliyorum fakat hiçbir zaman düzelmiyor her yolu denedim sil yükle ve benzeri çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
fotoğrafta denildiği gibi oyuncu destekle iletişime geçtinizmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

ayrıca başka bir forumda oyunun kurulum dosyasını ve bütün riotgames dosyalarını silip yeniden yüklemeyi deneyin denmiş indirilenlerdeki valorant kurulum dosyasını ve valorantla alakalı herşeyi silin ardında kurulum dosyasını yeniden yükleyip kurduktan sonra sorunun çözüleceği söylenmiş

fotoğrafta denildiği gibi oyuncu destekle iletişime geçtinizmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca başka bir forumda oyunun kurulum dosyasını ve bütün riotgames dosyalarını silip yeniden yüklemeyi deneyin denmiş indirilenlerdeki valorant kurulum dosyasını ve valorantla alakalı herşeyi silin ardında kurulum dosyasını yeniden yükleyip kurduktan sonra sorunun çözüleceği söylenmiş
Onu yaptım fakat olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,327
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri