Valorant bronzdan cıkamama

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
dostlar merhaba valorantda bronzdan bir cıkamıyorum bronz1 den 2 ye sonra tekrar 1 e dusuyorum donguye girdi karsıya ya cok iyi adamlar geliyor yada takıma gelenler oynayamıyo son 10 macın 7 sini kaybetmisimdir ama kotude oynamıyorum 20 vurup takım mvp oluyorum veya daha fazla vurup karsılasma mvpsi oluyorum ama yinede kazanamıyoruz mesela 10-0 giderken takım degişik oynamaya baslıyor sonra kaybediyoruz bir takım arkadasımda var ama degişmiyor ne yapmam lazım

Kankam rekabetçi takılacaksan arkadaş ortamı yapman lazım. Bir yerden sonra ne kadar iyi oynarsan oyna, diğer oyuncular senin kadar hırslanmayınca canın sıkılır ve salarsın. Bu da oyununa yansır.

Bir de bence Valorant bireysel rekabetçi oynanmak için hiç de keyifli oyun değil. Fazla yetenek ve duruma göre yer almaya bağlı. Mesela Valorant'da, CS2 gibi başlangıçta 10-20 saniye bekletip başlatsa taktikler daha da artar. Ama oyun kısa sürsün diye başlama çizgilerini bölgeye yakın yapıyorlar falan. Bu da yetenek kullanan veya iyi oynayan 2-3 oyuncuyu öne geçiriyor.

CS2, R6 veya CoD veya BF6 da oynayabilirsin. Gerçi CoD artık gamepad aim assisti (legal hile) olmadan oynanacak durumda değil.

bende aynı çoğunlukla aimlab girip bazen taşımaya oynuyorum(ekip varda onlar altın :D)

Hocam ekip yapman lazım.

Geri