Sanırım normal.Yt den r5 5600g valorant fps test videosu izliyodum bir şey farkettim oyunda fps 200 aşağısına pek düşmüyor ve cpu ortalama %30 gpu %90 çalışıyor valorant işlemci tabanlı bir oyun değilmi
Dostum o fps leri yüksek ayarlarda mı gördün?ayrıca diğer videolarda fps 160 üstüne fazla çıkmıyor bu videoda neden böyle bu işlemci bu oyunda kaç fps verir ortalama
evet ama işlemci tabanlı diye ekran kartı kullanmayacak diye bir şey yok. İşlemci apu ve bu fps değerleri gayet normal. Sana yetmiyorsa bu değerler 5700G alabilirsin 1500₺ farkla. 5700G zaten şuan en iyi apu sanırsam amd tarafında. Intelde durumlar nasıldır bilemiyorum.valorant işlemci tabanlı bir oyun değilmi
200fps ler apu için bana hayli hayli yeter başka test videolarında 150fps gibi değerler gördüm o benim canımı sıktı zaten 165hz monitör alıp 165 sabitlemeyi düşnüyorumevet ama işlemci tabanlı diye ekran kartı kullanmayacak diye bir şey yok. İşlemci apu ve bu fps değerleri gayet normal. Sana yetmiyorsa bu değerler 5700G alabilirsin 1500₺ farkla. 5700G zaten şuan en iyi apu sanırsam amd tarafında. Intelde durumlar nasıldır bilemiyorum.
Patlamalarda v.s bunun bir anda anlık düşebileceğini, çatışmalarda falan sizi sıkabileceğini hesap ederek alın. Bence 5700G alın. Kafanız rahat olsun. Tabi bütçeniz yetiyorsa. 150 değişken olacak sürekli.200fps ler apu için bana hayli hayli yeter başka test videolarında 150fps gibi değerler gördüm o benim canımı sıktı zaten 165hz monitör alıp 165 sabitlemeyi düşnüyorum