Neler Yeni

Valorant CS:GO'yu bitir mi

Kim kimi bitirir

• CS:GO Valorant'ı

Oylar: 65 52.0%
  • Valorant CS:GO'yu

Oylar: 60 48.0%

• Oy kullanan toplam üye
    125

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cs go gibi bir oyun kolay kolay yıkılmaz. Fakat bana göre artık Valorant daha çok sarıyor. Artık Cs'den pek keyif almıyorum. Bunun önde gelen sebeplerinden birisi hileler.

BIGGZ

80+ Bronze
Cs kendini bitiriyor.

Valorant hem oyuncularla ilgileniyor hem de oynaması daha zevkli oldu artık.

Bitiremez ama cs kitlesi azalıyor gün geçtikçe

Maeve Wiley

80+ Bronze
İkiside birbirini bitiremez. Valorant genel olarak rekabet ve tryhard oynanır. Csde ise çoğunluk topluluk sunucuları oynar ve tek amaç eğlenmektir.
Valorantta topluluk sunucusu yok. Csde valorant gibi tryhard rekabet ortamı yok.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valorant CS:GO'yu bitirecek diyorlar ne düşünüyorsunuz
Hayır bitiremez.
Kanser türkler her ne kadar valorant iyi csgo çöp dese de csgo bence bir çok açıdan çoook farklı bir oyun ama sırf kanserler için bile csgo oynarım.
Zaten valorant oynamıyorum artık.
Valorant çok rağbet görüyor neden mi?
LOL oynayan kitle %70 çocuk ve kanserlerden oluşuyor ve valorant bu sayede bu kadar fazla izlendi yoksa bir olayı yok.

şöyle diyelim cs nin rekabetçi kitlesi gitsede hiçbirşey olmaz oyunu eğlenceli yapan public serverler valorantla cs nin rekabetçi oyunlar olması dışında grafikleri benzemiyor silahlar spreyler vs andırmıyor bile ikiside farklı dünya

hocam konu dışına çıkmayalım valo cs yi bitirir mi
haklısınız hocam

valve büyük bir şirket, valo nun arkasında da rito yani tencent. bu durumda çok çekişmeli bir müccadele olsa da, kazanan half life serisiyle akıllara kazanan, çok köklü bir şirket olan valve nin yaptığı, kükreyen bir aslan misaliyle yaklaşılan oyun sies go idir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,733
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom