Kendine kurgusal bir karakter bul ama bilindik olmayanSelam arkadaşlar konu saçma gelebilir ama bi açmak istedim. şuanki nickim z1rog sıkıldım, sizce güzelmi veya değiştirmemmi gerekiyor? ne önerirsiniz?
apoSİKENSelam arkadaşlar konu saçma gelebilir ama bi açmak istedim. şuanki nickim z1rog sıkıldım, sizce güzelmi veya değiştirmemmi gerekiyor? ne önerirsiniz?
değiştirdim w1ld yaptım şimdilik güzel geliyor ama z1rog mu w1ld mi kararsızım.Çok sık nick değiştirmeni önermem, sonra oyundaki arkadaşlar tanıyamiyor felan. Ayrıca nick işi tamamen kişisel. Ben kendi nikimin sonuna gülücük koyuyorum ekstradan, rakipler kuduruyor bazen tatlı oluyor![]()
İngilizce kelimelere baktım agresif Jett oyuncusu olduğum için wild gözüme çarptı ve w1ld yaptım, sence z1rog mu w1ld mi daha iyi?Kendine kurgusal bir karakter bul ama bilindik olmayanbenim ki zebercet
apoSİKEN
Bunu şikayet eden bölücü. Heval ananın kafasına bi tane atayım. Buna uyarı atan moderatör de bölücü savunucusu sanırım.apoSİKEN
uyarı atan moderatörü yargılamak lazımapoSİKEN
Geçen hb da da paylaştıkları ramler cl46 ve 5200mhz mi 5600mhz ikisinden biriydi ama gecikmesi cl46. Soranlara alınmaz ram i kötü fiyatı öyle inanılmaz bi fırsat değil dedik diye de uyarı attılar döcnsöcndlxkd. Bi arkadaş aynı ram ile takılma gecikme sorunları yaşadığını belirtmiş adam deneyimini aktarıyo halâ piyasa kötü diyip bize uyarı atıyolar. Bu moderatör ekibi ne yaşıyo. İktidar olmuşlar mübarek fikir sunan olursa silivriye yolluyolar. Bölücü destekçisi olmaları da cabası ampule de basıyonuz muuyarı atan moderatörü yargılamak lazım
bence eskisi daha iyi çünkü wild daki i ve l harfi yan hana olunca w1ld çok saçma duruyor. W1LD daha güzel olabilirdeğiştirdim w1ld yaptım şimdilik güzel geliyor ama z1rog mu w1ld mi kararsızım.
İngilizce kelimelere baktım agresif Jett oyuncusu olduğum için wild gözüme çarptı ve w1ld yaptım, sence z1rog mu w1ld mi daha iyi?
![]()