Valorant da nick im ne olabilir

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78
Selam arkadaşlar konu saçma gelebilir ama bi açmak istedim. şuanki nickim z1rog sıkıldım, sizce güzelmi veya değiştirmemmi gerekiyor? ne önerirsiniz?

Çok sık nick değiştirmeni önermem, sonra oyundaki arkadaşlar tanıyamiyor felan. Ayrıca nick işi tamamen kişisel. Ben kendi nikimin sonuna gülücük koyuyorum ekstradan, rakipler kuduruyor bazen tatlı oluyor 😂

Selam arkadaşlar konu saçma gelebilir ama bi açmak istedim. şuanki nickim z1rog sıkıldım, sizce güzelmi veya değiştirmemmi gerekiyor? ne önerirsiniz?
Kendine kurgusal bir karakter bul ama bilindik olmayan :D benim ki zebercet

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
apoSİKEN

Çok sık nick değiştirmeni önermem, sonra oyundaki arkadaşlar tanıyamiyor felan. Ayrıca nick işi tamamen kişisel. Ben kendi nikimin sonuna gülücük koyuyorum ekstradan, rakipler kuduruyor bazen tatlı oluyor 😂
değiştirdim w1ld yaptım şimdilik güzel geliyor ama z1rog mu w1ld mi kararsızım.
Kendine kurgusal bir karakter bul ama bilindik olmayan :D benim ki zebercet
İngilizce kelimelere baktım agresif Jett oyuncusu olduğum için wild gözüme çarptı ve w1ld yaptım, sence z1rog mu w1ld mi daha iyi?
😍😍😍

asus31rog yap değişiklik olmasın

uyarı atan moderatörü yargılamak lazım
Geçen hb da da paylaştıkları ramler cl46 ve 5200mhz mi 5600mhz ikisinden biriydi ama gecikmesi cl46. Soranlara alınmaz ram i kötü fiyatı öyle inanılmaz bi fırsat değil dedik diye de uyarı attılar döcnsöcndlxkd. Bi arkadaş aynı ram ile takılma gecikme sorunları yaşadığını belirtmiş adam deneyimini aktarıyo halâ piyasa kötü diyip bize uyarı atıyolar. Bu moderatör ekibi ne yaşıyo. İktidar olmuşlar mübarek fikir sunan olursa silivriye yolluyolar. Bölücü destekçisi olmaları da cabası ampule de basıyonuz mu

değiştirdim w1ld yaptım şimdilik güzel geliyor ama z1rog mu w1ld mi kararsızım.

İngilizce kelimelere baktım agresif Jett oyuncusu olduğum için wild gözüme çarptı ve w1ld yaptım, sence z1rog mu w1ld mi daha iyi?

😍😍😍
bence eskisi daha iyi çünkü wild daki i ve l harfi yan hana olunca w1ld çok saçma duruyor. W1LD daha güzel olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,242
Üyeler
188,221
Son üye
bkid
Geri