hesap alArkadaşlar demir ve bronz eloa oynamak istiyorum hesap açıyorum ama rankı yüksek atıyor hep nasıl bu ranklarda oynayabilirim?
Kısacası kötü oyuncuların oyununu mahvedeceksin.Arkadaşlar demir ve bronz eloa oynamak istiyorum hesap açıyorum ama rankı yüksek atıyor hep nasıl bu ranklarda oynayabilirim?
Kötü oynayabilirsin ? Bilerek öl,mantığı olan biri düşünebilir bunu ya da buraya hava atmak için yazıyorsun ikisinden biri.Arkadaşlar demir ve bronz eloa oynamak istiyorum hesap açıyorum ama rankı yüksek atıyor hep nasıl bu ranklarda oynayabilirim?
sarıyoKısacası kötü oyuncuların oyununu mahvedeceksin.
Troll alt hesap açacak yüksek ihtimal.Kısacası kötü oyuncuların oyununu mahvedeceksin.
Dereceli girip AFK kalabilirsin yada bazı maçlarda ciddi oynayıp bazı maçlarda kendi kendine ufak challenge'lar ile işini zorlaştırabilirsin (Nişangahsız oynama/Sadece tek bir silah türüyle oynama gibi). Ek olarak rica ediyorum git kendi elonda oyna. Alt eloda yüksek Ranklı biri gelip bütün oyunun dengesini bozunca cidden insanın sinirini bozuyor.Arkadaşlar demir ve bronz eloa oynamak istiyorum hesap açıyorum ama rankı yüksek atıyor hep nasıl bu ranklarda oynayabilirim?
Hocam kendimde iyi oyuncu değilim trol vs söz konusu değil o elolarda oynamak eğlenceli olduğundan istiyorum.Kısacası kötü oyuncuların oyununu mahvedeceksin.
algılaman çok yanlış bilerek öl vs yaparak oyunları bozup insanları rahatsız etmek dışında bir şekilde diyorum.Kötü oynayabilirsin ? Bilerek öl,mantığı olan biri düşünebilir bunu ya da buraya hava atmak için yazıyorsun ikisinden biri.