Neler Yeni

Valorant demir ve bronz hesap nasıl bulabilirim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar demir ve bronz eloa oynamak istiyorum hesap açıyorum ama rankı yüksek atıyor hep nasıl bu ranklarda oynayabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar demir ve bronz eloa oynamak istiyorum hesap açıyorum ama rankı yüksek atıyor hep nasıl bu ranklarda oynayabilirim?
Kötü oynayabilirsin ? Bilerek öl,mantığı olan biri düşünebilir bunu ya da buraya hava atmak için yazıyorsun ikisinden biri.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,490
İsim
Oğuz
Yüksek dediğin neye atıyor ? Zaten attığı max plat 3

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Dereceli girip AFK kalabilirsin yada bazı maçlarda ciddi oynayıp bazı maçlarda kendi kendine ufak challenge'lar ile işini zorlaştırabilirsin (Nişangahsız oynama/Sadece tek bir silah türüyle oynama gibi). Ek olarak rica ediyorum git kendi elonda oyna. Alt eloda yüksek Ranklı biri gelip bütün oyunun dengesini bozunca cidden insanın sinirini bozuyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısacası kötü oyuncuların oyununu mahvedeceksin.
Hocam kendimde iyi oyuncu değilim trol vs söz konusu değil o elolarda oynamak eğlenceli olduğundan istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve arkadaşlar öyle kendi rankımda oynadığım gibi oynamayacağım

Herkes kendi kafasından trol,oynayamayanların oyununu bozaca vs demişte zaten öyle yapıcak olsam yan hesabımda yaparım ekstra hesapla uğraşmam

Kötü oynayabilirsin ? Bilerek öl,mantığı olan biri düşünebilir bunu ya da buraya hava atmak için yazıyorsun ikisinden biri.
:D algılaman çok yanlış bilerek öl vs yaparak oyunları bozup insanları rahatsız etmek dışında bir şekilde diyorum.

Top Bottom