BEN EMİN FAKAT VALORANT HİLESİNİN İÇİNDE BULANAN BİR DOSYA OLDUĞU İÇİN HAKLI ÇIKAN TARAF RİOT OLUYOR MALESEF PCME VÜS GİRDİ VE RAT FALANA TILAR KURTULDUM AMA BAN YEDİM O ARAYöntemi basit ama o da yasak. Kaldı ki buradan söylemem.
Tarayıcına valorant anakart ban kaldırma yaz.
Birde şu var, hile olmadığına eminsen ticket aç.
REİS KULANMADIM YANİ KULANSAM BURAYA İTİRAZ EDERMİYİMHile kullanmasan banlanmazdın program yakalamış seni geçmiş olsun.
KNK ZATEN HESABI AÇMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK SADECE OYUNU OYNAMAK İSTİYORUMBelli ki indirmişsin bilgisayara program yakalamış format atmadan oyuna girmeyecektin artık o hesap açılmaz.
Spoofer satın alman lazım kardeşim , ayrıca rat yediysen hesabına girip hile açmış olabilirler ve 2. seçenek ise rat'tan dolayı riot vanguard onu hile olarak algılamış olabilir ihtimali yüksek. İlla gidip oyunda hile açmasanda ban yiyebiliyorsun herhangi bir 3. programdan dolayı. Geçmiş olsun. Bir kaç kez bilet at açıkla ve şansını dene kanıtlar ile. İnternetten araştırma yap spoofer ile kaldırırsın banı. Eğer beklerim dersen 5-6 ay sonra otomatik kendi açılıyor, herkeste süre değişiyor .valoda asla hile açmadım yüceye çıkma maçımda hileden ban yedim main hesabımdan 35 k lık hesap giti ve oynıyamıyorum artık
Birader çok biliyorsunuz ya adamı suçluyorsunuz hemen , adam açsa açtım der hileyi. Açmadım diyince bir çıkarı olmayacak buradan zaten niye yalan söylesin ki?Belli ki indirmişsin bilgisayara program yakalamış format atmadan oyuna girmeyecektin artık o hesap açılmaz.
Benim bildiğim donanım banı 3 ay gibi bir süre sonra kalkıyor.KNK ZATEN HESABI AÇMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK SADECE OYUNU OYNAMAK İSTİYORUM
EYW KNK 10 KERE FALAN ATIM BİLET ARTIK OTAMATİK ENGEL ATIYOR BİLETESpoofer satın alman lazım kardeşim , ayrıca rat yediysen hesabına girip hile açmış olabilirler ve 2. seçenek ise rat'tan dolayı riot vanguard onu hile olarak algılamış olabilir ihtimali yüksek. İlla gidip oyunda hile açmasanda ban yiyebiliyorsun herhangi bir 3. programdan dolayı. Geçmiş olsun. Bir kaç kez bilet at açıkla ve şansını dene kanıtlar ile. İnternetten araştırma yap spoofer ile kaldırırsın banı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birader çok biliyorsunuz ya adamı suçluyorsunuz hemen , adam açsa açtım der hileyi. Açmadım diyince bir çıkarı olmayacak buradan zaten niye yalan söylesin ki?
Hocam bilgisayarında cheat engine falan var mıydı? Veya başka bir oyunda hile açtın mı?EYW KNK 10 KERE FALAN ATIM BİLET ARTIK OTAMATİK ENGEL ATIYOR BİLETE
HAYIRHocam bilgisayarında cheat engine falan var mıydı? Veya başka bir oyunda hile açtın mı?
PC DE OLAN UYGULAMALAR STEAMDEN İNDİRİLMİŞ OYUNLAR VAR SADECEHocam bilgisayarında cheat engine falan var mıydı? Veya başka bir oyunda hile açtın mı?
Anladım hocam geçmiş olsun youtube ve internet üzreinden bilmediğiniz linklerden program vs indirmeyin genelde hepsi virüslü oluyor. Rat'ı siz yedikten sonra onu genelde hile olarak algılıyor vanguard ve ek olarak o algılamasa bile rat ile pc'nize erişen kişiler hesabınıza girip hile falan açabiliyor. Ondan dolayı ban yiyorsunuz . Bu işlerin yıllardır içindeyim sebepleri bunlar.HAYIR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PC DE OLAN UYGULAMALAR STEAMDEN İNDİRİLMİŞ OYUNLAR VAR SADECE
ticket işe yaramıyor desteğin görüşü şu yönde ''eğer vanguard sana ban attıysa bir sebebi vardır.'' 2 3 kere aynı konudan ticket attıktan sonra artık spama düşüyor aynı konu hakkında atılan biletler tecrübe ile sabit.Yöntemi basit ama o da yasak. Kaldı ki buradan söylemem.
Tarayıcına valorant anakart ban kaldırma yaz.
Birde şu var, hile olmadığına eminsen ticket aç.