Eminim ki buradaki çoğu kişi, senin gibi kolsuz olduğunu yediremeyip hile açan sonra burada ban yedim diye ağlayan tipler değildir.hayatında oynadığın tüm oyunları hilesiz oynadın sanki
Yanlış bilmiyorsam donanım banı anakartta atılırEvet sorduğun soruya doğru düzgün cevap veren olmamış.
Donanım banını kaldırmanın iki yöntemini biliyorum.
1. Destek birimine giriş yap oradan Riot'a bilet gönder. Yani yardım iste.
2. Olarak oyunu silip başka diske kur.
Hatırlamıyorum varsa linkini atar mısın. ? Helali hoş olsun sen de hakkını helal et@Hudzell Dostum sanala ara veriyorum biraz geçmiş konularıma bakayım dedim geçen sene burda senle saçma bi tartışma yaşamışız hakkını helal et <3
geçen senenin konusu kankamÇok şükür bir hile daha patladı puhahahaa
yok ya yolu yok onun spoofer falan gerekli baya uzun iş süresi 3 ay oluyor donanım banının 3 ay sonunda açılmıştı.Aga acabildinmi bari
Bayağı konu ile alakalı arkadaşın yaptığı. İyi olmuş. Umarım bir daha oynayamazsın. Ve yeni hesap açıp tekrardan oynamaya çalışıp yeniden ban yiyorsun. Ve bu yediğin ban normal ban süreni 3 ay ise 6 ay yapıyor. Denemeye devam edebilirsinYav ne boş yapmışsın mesaj kasmak için mesaj atıyorsun sorduğum soruyla verdiğin cevabın alakası bile yok kullandıysam kullandım benim gibi kullanıp sonradan pişman olan tonlarca kişi de vardır zaten öyle uzun süre kullanıp çok kişiyi ezmedim 1-2 gün sonra ban attılar sordugum soruyu cevaplamayacaksan neden yazıyorsun hayatında oynadığın tüm oyunları hilesiz oynadın sanki