berkaykrdg
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaslar valorant oynarken 2. round da falan pc birden donuyor alt tab ctrl shift del falan da yapamiyorum bilgisayarı resetlemekten başka çarem kalmıyor
Bende de oluyorMerhaba arkadaslar valorant oynarken 2. round da falan pc birden donuyor alt tab ctrl shift del falan da yapamiyorum bilgisayarı resetlemekten başka çarem kalmıyor
kanka bir de sadece valorantta oluyor yani overwatch bile oynuyorum bu sistemle cs go oynuyorum ets2 dir lol dür gta 5 dir onları bile oynuyorum onlar da yok valoda var riot games şu oyunun optimizasyonunu adam gibi düzeltemedi bir türlüBende de oluyor
Post automatically merged:
İ5 4460
4+4 8gb 1333 ram
120 SSD
Gf210
1TB HDD
İ5 4460
12 ram
Hd6850 olunca da aynısını yapıyordu poligon atmak gerekiyor ilk elde isilar vs normal ben de FPS de 60 vs ama neden yapıyor anlayamıyorum eskisiyle de yapıyordu şu an kiylede
Ben aylardır drop yiyorum kasalı PC ge geceli 6 ay mi oldu 1yil mi oldu artık neyse ilk aylar yapmıyordu sonra sonra yapmaya başladık bı saatten sonra çok can sıkmaya başladı aylardır yapıyor Allah'tan SSD aldım da hızlı giriyor ama yine de sinir bozucu m2 değil çünkü 500mb yazma okuma m2 de 1.5gb gibi 3 karlık bir fark var keşke duzelse .dkanka bir de sadece valorantta oluyor yani overwatch bile oynuyorum bu sistemle cs go oynuyorum ets2 dir lol dür gta 5 dir onları bile oynuyorum onlar da yok valoda var riot games şu oyunun optimizasyonunu adam gibi düzeltemedi bir türlü
Keşke zaten ben fade i bir hesaba almadım deli gibi sevmedim onun dışında harboru da çok sevmedim Astra olsun fade olsun bu herolar çok cokcok fazla oynanan herolar değil zaten ajan arttırmak yerine dediğin gibi bu şeyleri düzeltmeler daha zevkli olurişte donanım olarak bir sıkıntımız olduğunu sanmıyorum hadi benim pc eski ama gta 5 bile oynuyorum bu pc ile onda bile olmuyor bu sorun valorant güncellemeleriyle alakalı işte bir türlü düzeltemediler şu bugları sorunları her güncellemede yeni bir sorun keşke yeni karakter çıkaracaklarına bu sorunlara yoğunlaşsalar
intel pentium g4560sistemin nedir aynısı bende de oluyor sadece valorantta oluyor bende çözemedim.