Bios güncellemelerini sürekli yapıyorumYakın zamanda bir BIOS güncellemesi yaptınız mı? Anakartınız MSI olabilir mi?
Yarın deneyeceğim bakalımAyarlardan sistem>ekran>grafikler'e gelip varsayılan grafik ayarlarını değiştire tıklayıp donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapatınca sorun çözüldü.
Bu ayar açıksa kapat . Bende düzeldi. Sende de düzelir umarım.
Ne mouse ne klavye kullanabiliyorumBende de bu sorun vardı ve öncesinde bulduğum çözüm alternatifi ise windows+f tuşu ile arama ekranı açarak oyunu alta almak olmuştu. Böyle yapınca bende hiç sorun olmuyordu. Bu şekilde deneyin derim.
Ben türlü türlü şeyler denedim bunu çözemedim başka türlü. Windows 11 kullanıyorum asus anakart amd işlemci var. Bu aralar donma yapmıyor ama kesinlikle düzelmesi için hiç bişey yapmadım kendiliğinden düzeldi. Bazen donuyor bazen donmuyor kafasına göre alt tabda.
Şunu demek istedim, alt tab yerine windows f ile alta alın yani bunu donmadan önce yapmanız lazım normal kullanımınız bu şekilde olmalı. Başka çözüm bana kalırsa yok.Bios güncellemelerini sürekli yapıyorum
Anakart gigabyte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın deneyeceğim bakalım
Teşekkürler şimdiden
Ne mouse ne klavye kullanabiliyorum
Sadece imleç hareket ediyor tıklayınca da ses çıkıyor hiçbir şey olmuyor
Ama alt+f4 atınca falan da oluyorŞunu demek istedim, alt tab yerine windows f ile alta alın yani bunu donmadan önce yapmanız lazım normal kullanımınız bu şekilde olmalı. Başka çözüm bana kalırsa yok.
Gigabyte f30 sürümününe geçtim bugün bakalımBIOS güncellemesi yaparken yanlışlıkla beta versiyonu kurmuş olabilir misiniz? Birebir aynı şey bir arkadaşımın başına geldi yanlışlıkla beta sürümü kurmuştu normal sürüme geçtiğinde her şey çözüldü.
Bakma şansınız oldu mu? Sorun devam ediyor mu?Ama alt+f4 atınca falan da oluyor
Gigabyte f30 sürümününe geçtim bugün bakalım
Arkadasin dedigi donanimsal gpu hizlandirmasini kapattim simdilik hic sorun olmadiBakma şansınız oldu mu? Sorun devam ediyor mu?