Neler Yeni

Valorant Drop Sorunu

OguzKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuz Kara
Ryzen 5 5500
amd radeon rx570
ram cmk16gx4m1d3000c16
Normalde Yemiyordum son 1 haftada yemeye basladım sizce nedendir

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Ege

OguzKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Oğuz Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc ısınıyor olabilir, ekran kartı kullanımı anı düşüyor olabilir, grafikleri fulle, öyle bir dene drop oluyor mu ?
suan low ayarlarda oynuyorum en son macunu 9 ay once degıstırdım ısınmadan yani macundan kaynaklı olabilir mi

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
suan low ayarlarda oynuyorum en son macunu 9 ay once degıstırdım ısınmadan yani macundan kaynaklı olabilir mi
Olabilir, onu bir değiştir, afterburner kur bak, ayarlarıda maksa çek bak bakayım drop oluyor mu hâlâ.

alcholich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alcho lich
-Oyunu ekran kartıyla çalıştır
-Ekran kartı güncellemelerini yap
-Bios güncellemelerini yap
-Arkaplanda ağır bir program çalışıyorsa çalışmadığından emin ol
-Eğer windows 11 kullanıyorsan ve ram değerin az geliyorsa, arkaplanda gamedvr adlı hizmeti kapat(bu zımbırtı arkaplanda istemsiz çalışır yaklaşık 1-1.5 gb ram yer)
-Sıcaklık değerlerini kontrol et yüksek sıcaklıklara ulaşıyorsa termal macun değiştirme vaktin gelmiş demektir. (Uzun süredir değiştirmediysen macunu yenileyebilirsin ve macun yenilerken fanlarını da temizlersin)

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
Oyunun dosyaları, sistem dosyaları ile uyumsuzluk içinde olabilir. Beni de oyundan atıyordu ve kasmalar vardı, şu yöntemi önereceğim.
İlk once riot vanguard'ı sil sonra riota gir update et, o otomatik tekrar yükler.
Sonra riotta ayarlar kısmına girip orda valorant dosyalarını repair et. Sonra pc yeniden başlatıp valoya gir bak fps'e, tahminen düzelir diyorum ben. Düzelmiyorsa sorun başka yerde demektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macunla alakalı fps drop yemezsin işlemci 80'e falan çıkmadıkça. Benim işlemcide neredeyse hiç yok macun 65 derece görüyorum.

Son düzenleme:

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
1 kez drop olduktan sonra yapıyor mu ?

Top Bottom