Valorant drop yeme sorunu

Reaksiyon skoru
10
Öncelikle selamlar bir süre önce gtx 750ti kartım vardı valorantta gysnc desteklemediği için 1050ti upgrade yaptım ama 750ti da 150 170 arası fps alırken bu değerler 1050ti da düştü 8gb ram var ve çatışma anlarında droo yiyorum 90 100 lere düşüyor birden fps ve can sıkıyor ramı 16 gb upgrade yapsam sorunum çözülürmü. Teşekkürler

Öncelikle selamlar bir süre önce gtx 750ti kartım vardı valorantta gysnc desteklemediği için 1050ti upgrade yaptım ama 750ti da 150 170 arası fps alırken bu değerler 1050ti da düştü 8gb ram var ve çatışma anlarında droo yiyorum 90 100 lere düşüyor birden fps ve can sıkıyor ramı 16 gb upgrade yapsam sorunum çözülürmü. Teşekkürler
Driverlar güncel mi ?

Driverını ddu ile ilk önce kaldır sonra güncel whql driver temiz kurulum yap.Ek olarak nvdia ayarlarını performans vs yap temp klasörlerini temizle.

Format attım pc ye temiz kurulum yaptım acaba ramı 16gb yapsam sorunun çözülürmü ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driverlar güncel mi ?
Evet

Format attım pc ye temiz kurulum yaptım acaba ramı 16gb yapsam sorunun çözülürmü ?

Evet
Bu arada işlemcim ryzen 7 1800x normal değerler değil yani bu işlemci için

Driver kaynaklı gibi duruyor 750ti ile o fpsleri alıyorsan 1050ti ile biraz daha fazla alman gerekir. Driverları tekrar güncelle bazen yeni sürüm kurduğun içinde olabilir bir eski sürümü dene oda olabilir.

Deneyeceğim

Ama 750ti ile de drop yiyordum yani peşimi bırak adı bu drop sorunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,055
Üyeler
195,512
Son üye
sethrain