çılgınHamsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 94
durduk yere hiç bir şey yapmadan ban yedim. tüm emeklerim ve param gitti ne yapmam lazım acilll.
riota danış ticket at sebebini öğrendurduk yere hiç bir şey yapmadan ban yedim. tüm emeklerim ve param gitti ne yapmam lazım acilll.
Yapılacak pek bir şey yok (Riot a bildirin), olmuyorsa Valorant a veda...durduk yere hiç bir şey yapmadan ban yedim. tüm emeklerim ve param gitti ne yapmam lazım acilll.
bu kadar kolay mı ya hiçbir şey yapmadan ban at tüm emek ve paran çöp olsunYapılacak pek bir şey yok (Riot a bildirin), olmuyorsa Valorant a veda...
simdi öyle yaptım teşekkür ederimriota danış ticket at sebebini öğren
riot çalışanları halleder kral sıkma canınıbu kadar kolay mı ya hiçbir şey yapmadan ban at tüm emek ve paran çöp olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
simdi öyle yaptım teşekkür ederim
Bilgisayarında virüs bile olsa ban yersinBenimde aynı şekilde durduk yere ban yedim. Riot Desteğe yazdım ve 3.parti yazılımdan dolayı dediler. 3.parti yazılımda kullanmadım, inceleyin bilgisayarı dedim yine de bir sonuç yok.
Millet göstere göstere hile kullanıyo ban yemiyor, biz ban yiyoruz durdur yere hem de kalıcı.
Kısacası geçmiş olsun.
çok saçma bir sistem yazık.Bilgisayarında virüs bile olsa ban yersin
Virüs bile yok ki bilgisayarımda.Bilgisayarında virüs bile olsa ban yersin
Kısaca oyunu oynarsan ban yersin gibi bir muhabbete çıkıyor sonu.Virüs bile yok ki bilgisayarımda.
vanguard yakalamıştır bişeyVirüs bile yok ki bilgisayarımda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısaca oyunu oynarsan ban yersin gibi bir muhabbete çıkıyor sonu.
Yok hocam sanmıyorum yani bilinçli bir kullanıcıyım, ne yükleyip ne yüklemediğimi iyi biliyorum. İspat etsinler para bile veririm.vanguard yakalamıştır bişey![]()
gitti 2 bin tlYok hocam sanmıyorum yani bilinçli bir kullanıcıyım, ne yükleyip ne yüklemediğimi iyi biliyorum. İspat etsinler para bile veririm.