Neler Yeni

Youtube Valorant editim nasıl olmuş? #3

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Edit mobile ile yapılmıştır.
Uygulamalar; VN video editor, VMix ve İnshot.
Bazı yerlerde 1080p değil de 720p gibi çıkma nedeni vmix uygulamasından kaynaklı.
Diğer videolarıma bakarak da yorumlarda bulunabilirsiniz.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
güzel olmuş emeğine sağlık

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin

Bazı yerlerde 1080p değil de 720p gibi çıkma nedeni vmix uygulamasından kaynaklı.
güzel ama detay istersen başlayayım 1. Adobe premiere kullan yada Sony Vegas (çıktı alma ve görüntü akıcılığı açısından daha iyi olur düzeni oturtursun diğerleri saçmalık gerçek bir editçi olmak istersen) 2. Kurgu eksik (vuruşlarla müzik ayrı gidiyor müziğin vurucu yerlerine vuruşları koyman gerek yada sakin yerlerde sakin olayları koyman gerek) 3. Telifsiz müzik kullan (attığın videonun anlamı kalmaz) 4. Efektler yapıştırma gibi duruyor ve efektlerde frame atlamaları mevcut daha akıcı efektleri kullansan diğeriyle uyumlu olur. 5. Efektlerde kurgu eksik bi vuruşta var diğerinde yok neden? bunları düzenle daha iyi edit çıkacaktır.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güzel olmuş ama sadece şarkıyı değil, bazı yerlerde oyunun sesinide koy sadece, şarkı sıkıcı olur.
Ve capcuttan flash efekti yapabilirsin.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
güzel ama detay istersen başlayayım 1. Adobe premiere kullan yada Sony Vegas (çıktı alma ve görüntü akıcılığı açısından daha iyi olur düzeni oturtursun diğerleri saçmalık gerçek bir editçi olmak istersen) 2. Kurgu eksik (vuruşlarla müzik ayrı gidiyor müziğin vurucu yerlerine vuruşları koyman gerek yada sakin yerlerde sakin olayları koyman gerek) 3. Telifsiz müzik kullan (attığın videonun anlamı kalmaz) 4. Efektler yapıştırma gibi duruyor ve efektlerde frame atlamaları mevcut daha akıcı efektleri kullansan diğeriyle uyumlu olur. 5. Efektlerde kurgu eksik bi vuruşta var diğerinde yok neden? bunları düzenle daha iyi edit çıkacaktır.
1-onları öğrenmeye çalışıyorum.
2-Bu müzik için pek uygun değildi vuruşlar ayarlayamadım daha çok edit işine baktım.
3-Daha yeni yeni yaptığım için amacım şimdilik izlenme ve abone kazanmak. İlerisi için dediğin mantıklı şimdilik daha çok izlenen editlere benzer yapmak daha mantıklı geldi bana.
4-Tamamdır buna bakıp uğraşacağım.
5-Bunun için de uğraşacağım.

Yorumların için teşekkürler editlerimi zamanla daha yukarıya çıkarmaya çalışıyorum. Sizlerin yorumları da önemli bu konuda

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Yine bana biraz yavaş geldi vuruşları daha seri gösterebilirsin ve şarkı beni baydı haraketli bir şey lazım birazda oyun sesi ekle vuruken atış yaparken vb.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Güzel olmuş ama sadece şarkıyı değil, bazı yerlerde oyunun sesinide koy sadece, şarkı sıkıcı olur.
Ve capcuttan flash efekti yapabilirsin.

Oyun sesleri daha iyi olur gibi onlara bakınacağım ama bir türlü çözemediğim bir sorun var. Nvidia ile kayıt aldığım için oyun seslerinin yanına benim konuşma, klavye ve mouse seslerimi de alıyor bu sorunu halledersem eğer onları daha fazla kullanırım.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine bana biraz yavaş geldi vuruşları daha seri gösterebilirsin ve şarkı beni baydı haraketli bir şey lazım birazda oyun sesi ekle vuruken atış yaparken vb.
Oyun sesleri daha iyi olur gibi onlara bakınacağım ama bir türlü çözemediğim bir sorun var. Nvidia ile kayıt aldığım için oyun seslerinin yanına benim konuşma, klavye ve mouse seslerimi de alıyor bu sorunu halledersem eğer onları daha fazla kullanırım.
Teşekkürler.
Sizde de oyun sesi ekleyememe sebebimi söyleyeyim.

Yavaşlatmadan ziyade benzer süreye daha fazla oyun videosu ve vuruşlar ekleyerek akıcılığı artırabilirim.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
1-onları öğrenmeye çalışıyorum.
2-Bu müzik için pek uygun değildi vuruşlar ayarlayamadım daha çok edit işine baktım.
3-Daha yeni yeni yaptığım için amacım şimdilik izlenme ve abone kazanmak. İlerisi için dediğin mantıklı şimdilik daha çok izlenen editlere benzer yapmak daha mantıklı geldi bana.
4-Tamamdır buna bakıp uğraşacağım.
5-Bunun için de uğraşacağım.

Yorumların için teşekkürler editlerimi zamanla daha yukarıya çıkarmaya çalışıyorum. Sizlerin yorumları da önemli bu konuda
adobe premiere kursu önerebilirim udemy üzeriden kısa ve özdü bakmak istersen https://www.udemy.com/course/adobe-premiere-kursu/

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz

Edit guzel ama Sarki Pek İyi Değil Gibi.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Top Bottom