- En İyi Cevap
- 1
arkadaşlar yağmacı vandalım var marketime ejder vandal gelmiş alıyım mı ne yapayım
Yağmacın varsa, ejderi ne yapacaksın kanka, boşver başka silahlara skin al.arkadaşlar yağmacı vandalım var marketime ejder vandal gelmiş alıyım mı ne yapayım
Yağmacının sesi de bir süre sonra baş ağrıtabiliyor ya. Dın din dun dün dan fln..Eğer elindeki yağmacıdan sıkıldıysan almayada imkanın varsa Ejder öneririm güzel skindir.
evet bende öyle yazdım zatenYağmacının sesi de bir süre sonra baş ağrıtabiliyor ya. Dın din dun dün dan fln..
b battle pass bunu beğendiBen de kaç haftadır pazara güzel bir şeyler diye bekliyorum işte VP yükledim, sende ki şans ben de olsa keşke
yağmacın varsa almana gerek yok eğer skin alcaksan phantoma alabilirsin bnecearkadaşlar yağmacı vandalım var marketime ejder vandal gelmiş alıyım mı ne yapayım
Battle pass aldım ya, bir de vandal için bekliyorumb battle pass bunu beğendi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence battle pass lere basın ben öyle yapmayı düşünüyorum bu sezonki skinlere bayıldım
Düşünme al en iyi vandal bence hala öyle ben ilk geldiğinde aldım hala çok seviyorum sıkılmadım çok.arkadaşlar yağmacı vandalım var marketime ejder vandal gelmiş alıyım mı ne yapayım