Valorant FPS Sabitlemek Mantıklı Mı?

NespaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,607
Valorant fps sabitlemek lag yapar mı ve fps yi sabitleyip kullanan var mı?

Akrabam oyunda ortalama 100-120 FPS normalde alıyor sabitlemiş ama 60'a sorun olmuyor gayet akıcı

Max aldığın FPS in bir tık aşşağısını 3-5 fps altını kitlemek bence mantıklı fazladan yormamış olursun pc yi.

Ben oyunlarda monitör Hz degerinin 2 altına sabitliyorum.

monitör 144 hz ise 144 e sabitle veya her neyse dursun herhangi lag olmuyor ben öyle kullanıyorum

Sabitleme yapınca, "oyunda görüntü oluşturma gecikmesi" artıyor bende, onun için sabitlemiyorum ben.

Benim laptopun hz 60 çok fazla drop oluyor ekran donuyor. İşlemci kullanımı %100 okuyor ben de 60'a sabitlesem düzelir mi bunlar

Bende sürekli drop giriyordu ve kasma hissiyatı vardı,defrag yaptım hddye drop gitti kasma hissi hala vardı,vsync açınca veya fps sabitleyince kasma hisside gitti şuan 75fps sabit oynuyorum imzadaki sistemle.

Bende sürekli drop giriyordu ve kasma hissiyatı vardı,defrag yaptım hddye drop gitti kasma hissi hala vardı,vsync açınca veya fps sabitleyince kasma hisside gitti şuan 75fps sabit oynuyorum imzadaki sistemle.
Bence 75 hz ekranınız varsa fps yi 80-85 e sabitlemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,787
Üyeler
195,156
Son üye
olumsuz3344
Geri