T TEDRAK 80+ Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Anıl G 2 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar merhaba valorant orta ayarda oynuyorum 250 fps civarı alıyorum ancak mouse oynatınca ekranda 2 saniyelik pikselleşme oluyor sürekli valorant içi tüm ayaraları denedim olmadı nasıl çözebilirim ekran kartım amd
Arkadaşlar merhaba valorant orta ayarda oynuyorum 250 fps civarı alıyorum ancak mouse oynatınca ekranda 2 saniyelik pikselleşme oluyor sürekli valorant içi tüm ayaraları denedim olmadı nasıl çözebilirim ekran kartım amd
K ka.dir18 80+ Bronze Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 900 Dahası Reaksiyon skoru 362 İsim Kadir Danacı 2 Ekim 2023 #2 amd ekran kartı driver sorunu olabilir ara ara çok az saniyelik öyle donma gibi şeyler olabiliyor
T TEDRAK 80+ Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Anıl G 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ka.dir18 yazmış: amd ekran kartı driver sorunu olabilir ara ara çok az saniyelik öyle donma gibi şeyler olabiliyor Devamı için tıklayın... Reis biraz kurcaladım radeon boost seçeneğini kapattım sorun ortadan kalktı + olarak fps im arttı
ka.dir18 yazmış: amd ekran kartı driver sorunu olabilir ara ara çok az saniyelik öyle donma gibi şeyler olabiliyor Devamı için tıklayın... Reis biraz kurcaladım radeon boost seçeneğini kapattım sorun ortadan kalktı + olarak fps im arttı