Neler Yeni

Valorant hakkındaki düşünceleriniz

Oyunu beğendinizmi?

• Oy kullanan toplam üye
    14
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
İzlediğim kadarıyla CS, Warzone ya da PUBG oyuncularından ziyade Wolf Team, Zula, Point Blank kitlesini toplamak için yapılmış bir oyun gibi. Biraz da onlara hitap ediyor gibi hissettim. Kesinlikle kimseyi dışlamıyorum veya bir ithamda bulunmuyorum. Kitle olarak belirtmek istedim..
Bencede öyle gibi.Oyunun grafiklrri filan olsun daha çok free to play oyun oynayan kitleye hitap ediyo gibj geldi bana

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yenisine ne ekleyebilirler ki şuan yapabilecekleri en fazla şey yapılmış halde zaten
CS ruhunu biraz asır atlatabilirler, bence yeni CS oyunu çıkar ise şuan çoğu FPS tarzı oyunun yaptığı gibi ileri teknoloji dünyalarda olan ileri teknoloji silah tarzı bir oyun olur yeni gelebilecek CS oyunu. Tahminim bu yönde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
Bence çok iyi abi fps shooter oyunlarına riot ayrıcalığıyla farklı bir mod katıcak elbette asırlık cs yi geçemez ama onunla yarışıcak diyebilirim. Çünkü ücretsiz.
En büyük avantajı ücretsiz olması.Bakalım oyunun nasıl işler yapıcağını zaman göstericek

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
Aynen ben de öyle düşünüyorum -14 yaş kitlesinin LoL harici oynayabileceği bir oyun.
Fortnite
Senin anlamadığın konu şu Riot Games ;League of Legends ,Legends of Runterra ve gelecek diğer oyunları basit bir yapım programı ile herkesin oynıyabileceği düzeyde yapmaya çalışıyolar.
Riot gamesi bu kadar popüler yapan politika bu.Adamlar oyunu herkesin oynamasını istiyo ve bunuda başarıyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
A
Kişisel fikrim ise Cs nin kitlesinin yarısının 3 yıl içinde bu oyuna geçeceği ve Cs den farklı olarak karakterler ve bunların farklı özelliklerinin olması Cs deki gibi ne kadar oynasan da farklı bir şey yapamama olanağını kaldırdığı için geçicek ve Cs nin her oyununu oynamış bir fps oyuncusu olarak beğendim
Artık bencede csnin oyuncularını kaybetmesi gerekiyo.Yeni oyun çıkartması lazım 8 senedir aynı oyun.Rekabet her zaman iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
G
Yenisine ne ekleyebilirler ki şuan yapabilecekleri en fazla şey yapılmış halde zaten
Grafikleri iyileştirebilirler,vuruş hissini iyileştirebilirler.Aslında sadece grafikleri yükseltip bu oyunu piyasaya sürseler bile deli gibi satar.Ama ne olursa olsun cs artık yeni oyun çıkarması lazım

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Adamlar 10. yıl etkinliğinde hileyi bilgisayarına yüklediği an oyundan ban yiyebilecekleri bi sistem üstünde çalışıyoruz dediler
O biraz zor :) Bu ne anlama gelir biliyormusun ? Senin bilgisayarında ne kayıtlı onu görüyor anlamına gelir. Hiç hoş bişey değil :)

Top Bottom