Neler Yeni

Valorant hakkındaki düşünceleriniz

Oyunu beğendinizmi?

• Oy kullanan toplam üye
    14
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
CS ruhunu biraz asır atlatabilirler, bence yeni CS oyunu çıkar ise şuan çoğu FPS tarzı oyunun yaptığı gibi ileri teknoloji dünyalarda olan ileri teknoloji silah tarzı bir oyun olur yeni gelebilecek CS oyunu. Tahminim bu yönde.
Bence warzone'nun yaptiğı gibi yine bu dönemlerde geçicek ama daha hızlı bi oyun yapabilirler.Şuan pubg nin bu kadar düşmesinin sebebi oyunda hızlı bi oynanış yok sürekli yatıyosun bekliyosun bunu seven insanlar zaten hâla oynuyolardır.Özellik apex legends çıktıktan sonra online oyunlarda hızlı oynanış kültürü yaygınlaştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
O biraz zor :) Bu ne anlama gelir biliyormusun ? Senin bilgisayarında ne kayıtlı onu görüyor anlamına gelir. Hiç hoş bişey değil :)
Bu riot games için şöyle bi sıkıntı oluşturabilir.Herhangi bi hack saldırısında oyuncuların verisi çalınabilir ama koskoca riot games bunun önlemini almıştır

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Bu riot games için şöyle bi sıkıntı oluşturabilir.Herhangi bi hack saldırısında oyuncuların verisi çalınabilir ama koskoca riot games bunun önlemini almıştır
Kankam hepsi tırıvırı ya . Hile üretildiği zaman hiç bir şirket durduramaz. :) Ben şuana kadar fps oyunlarında hile olmadığını görmedim . Her türlü olucak çünkü ekmek yiyoruz :)

HADOLEITE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Halit
Senin anlamadığın konu şu Riot Games ;League of Legends ,Legends of Runterra ve gelecek diğer oyunları basit bir yapım programı ile herkesin oynıyabileceği düzeyde yapmaya çalışıyolar.
Evet. Point Blank, Zula ve Wolf Team herkesin oynayabilecei oyunlar zaten.. Bu anlayamama değil dostum. Herkesin oyanabileceği oyun yapmayı bütün firmalar biliyor. Ama herkese ihtiyaçları var mı ? Ne kadar tarafsız ve başı boş bir kitleyi kendine çekersen oluşturduğun kitle o kadar senden bağımsız olur.. Yeni bir oyun çıkınca ona koşar.. Kötü bir güncellemende seni siler atar..

HADOLEITE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Halit
Hile üretmeye yapmaya veya geliştirmeye çalışıyorum desem ?
Bu iyi bişey değil. Senin para kazanmanla başka insanların özgürlüklerinin kısıtlanması dolayısıyla senin de suçlu olduğun anlamına gelir.. Hile üretim ve dağıtımla ilgili Bilişim Suçları harekete geçtiğinde senin profil bilgilerinle birlikte bizzat yazdığın bu yorumla şikayette bulunacağım.. Umarım kendini zeki sanmayı bırakırsın.. Seni de raporladım ayrıca umarım @Abdullah Hacıgül bu konuda bir yaptırım uygulayabilir.. Herhangi bir yazılım geliştirici olabilirsin ama burda hile geliştiriyorum diyip cirit atmanı ben etik bulmadım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
Kankam hepsi tırıvırı ya . Hile üretildiği zaman hiç bir şirket durduramaz. :) Ben şuana kadar fps oyunlarında hile olmadığını görmedim . Her türlü olucak çünkü ekmek yiyoruz :)
Dikkat edin.Böyle konularda hep hile üretisinin başı yanar

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
Bu iyi bişey değil. Senin para kazanmanla başka insanların özgürlüklerinin kısıtlanması dolayısıyla senin de suçlu olduğun anlamına gelir.. Hile üretim ve dağıtımla ilgili Bilişim Suçları harekete geçtiğinde senin profil bilgilerinle birlikte bizzat yazdığın bu yorumla şikayette bulunacağım.. Umarım kendini zeki sanmayı bırakırsın.. Seni de raporladım ayrıca umarım @Abdullah Hacıgül bu konuda bir yaptırım uygulayabilir.. Herhangi bir yazılım geliştirici olabilirsin ama burda hile geliştiriyorum diyip cirit atmanı ben etik bulmadım..
Kesinlikle katılıyorum

Top Bottom