Valorant harita seçme gelmeli

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,336
Herkese hayırlı akşamlar. Şahsen bu uzun süredir düşündüğüm bı konu. Valorantta icebox haritasını hiç sevmiyorum veya bind vs. En çok sevdiğim map haven fakat 10 maç giriyorsam (derecesiz-rekabetci). Haven 1 veya 2 defa geliyor. Bana göre bu valorantta olan en büyük eksikliklerden biri. Şahsen ben haven da 25 vuruyorsam bu durum iceboxta 10-15 kadar düşüyor. Bence map seçme oyuna eklenmeli. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Evet, Ice:poop:s haritasında oynamaktan nefret ediyorum. Fakat burada bir şey olacağını sanmıyorum. Bunu Riot'a bilet atmak daha yararlı olur.

Herkese hayırlı akşamlar. Şahsen bu uzun süredir düşündüğüm bı konu. Valorantta icebox haritasını hiç sevmiyorum veya bind vs. En çok sevdiğim map haven fakat 10 maç giriyorsam (derecesiz-rekabetci). Haven 1 veya 2 defa geliyor. Bana göre bu valorantta olan en büyük eksikliklerden biri. Şahsen ben haven da 25 vuruyorsam bu durum iceboxta 10-15 kadar düşüyor. Bence map seçme oyuna eklenmeli. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
kesinlikle gelmeli zaten sinir oluyom tüm sistemimim denetleyebiliyor tamam onun bunla alakası yok ama gizliliğimi alıyor neyse
bence de gelmeli valla o icebox ne leş bir haritadır ya saldıranlar direk yatt aşşa olabiliyorlar

Zaten gelecek fakat map çeşitliliğinin artması lazım önce.

Bir kaç map daha gelse fena olmaz çeşitlilik fazla olur cs gibi

Gelmesi için harita sayısının artırılması gerek ki zaten Riot bu yıl içerisinde 7 haritaya çıkarmayı düşünüyor. Açıklamalar o yönde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri