Valorant Hesabı Aldım, Dolandırıldım

images (7).jpeg

Bunlara acıma yok dava açarsan alirsin parani önce seni mahkemeye veriyorum de belki korkar olmadı siber suçlardan dava aç

hesap satın almak imkansız. riot hesabın ilk mailinin sahibine sadece maili bilmesi yeterli direkt olarak hesabı geri veriyor ticket attıgında.

Soğuk su afiyet olsun, kadına şiddet, tecavüz olayları iplenmiyor ülkede, Valorant hesabına da kimse uğraşmaz, ADALET YOK.

Hesabı banlat ki başkasınada satamasın en azından en mantıklı seçenek bu

Yahu geri almasi 5 dk sürüyor niye satin aliyosunuz. Pencereyi acik birakiyonuz sonra niye hirsiz girdi. Riota yaz hesabı banlat

şey gibi olmus seninki, uyuşturucu saticisiyim mal sattım ama sahte para verdi dolandırıldım dava açabilir miyim ? :) Yasal olmayan bir şeyi yapmış olarak davayi ne diye acacaksin ki.gecmis olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
bundan yaklaşık 2 ay önce valorant hesabı satın aldım 600 TL civarı adam 1 ay sonra hesabı benden geri aldı kendisi reşit değil ama bilgileri bende dava açabilir miyim ona ? dava açtım diyelim kazanır mıyım ? sonuç çıkar mı?
Yaşının bir önemi yok. Satın alırken bütün sorumluluğu kabul ediyorsunuz zaten. Hiçbir şey yapamazsınız. Geçmiş olsun.

Nasıl güvendin de o kadar parayı verdin anlamadım

Aç bir el hile, görsün gününü. 😈

Benim bir arkadaşım da almıştı 60 liraya. 3 gün sonra hile kullanımından ban yemiş hesap. Kendisi hile de kullanmıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,989
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri