Neler Yeni

Yardım Valorant hesabı kalıcı olarak askıya alındı

vallaha benimde ana lol hesabımın valorant hesabı valorant daha betayken vanguard hatasından dolayı kalıcı ban yedi o zamanlar binlerce kişi hatadan dolayı kalıcı ban yediler her forumda dolaşıyordu hatalı ban konuları fakat banlar açılmadı hatta riot gamesden açıklama bile gelmedi bildiğim kadarıyla
Tamamiyle saçmalık. Muhatap olabileceğin biri bile yok. Otomatik mail geliyor ve mailde yazan şey

" Ancak hesabının askıya alınmasının değiştirilmesi veya kaldırılması için gerekli koşulları karşılamadığını düşünürsek, askıya alınma işlemi hesapta kalmaya devam edecek ve bu konuda sana herhangi bir dönüş yapmayacağız "

Paşama bak dönüş yapma zahmetine bile girmiyor. Umarım açılır hesabın

Tamamiyle saçmalık. Muhatap olabileceğin biri bile yok. Otomatik mail geliyor ve mailde yazan şey

" Ancak hesabının askıya alınmasının değiştirilmesi veya kaldırılması için gerekli koşulları karşılamadığını düşünürsek, askıya alınma işlemi hesapta kalmaya devam edecek ve bu konuda sana herhangi bir dönüş yapmayacağız "

Paşama bak dönüş yapma zahmetine bile girmiyor. Umarım açılır hesabın
Riot Destekle iletisime gectim ve banimin kaldirildigini soylediler.

Valorant hesabım sebepsiz yere askıya alındı. Hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadığım halde böyle bir sorunla karşılaştım. Aynı banı arkadaşım da yemiş bunun sebebi nedir? Nasıl açtıracağım bu banı?

Alıntıyı görüntüle
aynısından bende yedim ve ticket açmama rağmen ilgilenilmedi rezalet bir yuvarlak oyunu bıraktım ve rahatım gerçekten sanada tavsiye ederim..

olurmu emın değilim ama şu yöntemi deneyin;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,202
Üyeler
173,474
Son üye
realakyoll
Geri