xSparkua.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,029
fiyatı rastgele yazdım ortalama aklıma bu geldi piyasdan anlayan varsa söyleyebilir mi laptop almak icin satıyorum kısaca
ilk epostası cok eskiden kalma bende bile degil o yüzden sadece gamermarkt a koydum yasal süreclerden dolayı en güvenlisi diye biliyorumilk e postasını veriyor musun
hocam verenler var ya ama ederini tam kestiremiyorumOyun Hesabı satmak çok zor iş ayrıca kimsenin 8k vereceğini sanmıyorum çok umutlanmamanızı öneririm
iyi aksamlar o zamanhocam hesabın ilk maili değiştirildi o yüzden tam emin değilim
hocam su an valoda ilk epostalı hesap bulmak imkansız zaten o yüzden herkes sadece gamermarkt üzerinden satıyo hesap cekildigi takdirde yasal sürec baslıyo ama ederi lazım bana bir fikriniz var mıilk e postası yoksa kimse almaya yeltenmez hocam
hocam fikrim yok uzak kaldım oyuna ben baya ama yüksek fiyatlı hesaplarda aradıkları kriter ılk e posta mesajının olması valorant tarafından gonderılmıs oyuna hosgeldın ajan mesajı mı ne vardı e postada onu goruyorlar oyle ınanıyorlar yoksa alacak kısı sayısı azhocam su an valoda ilk epostalı hesap bulmak imkansız zaten o yüzden herkes sadece gamermarkt üzerinden satıyo hesap cekildigi takdirde yasal sürec baslıyo ama ederi lazım bana bir fikriniz var mı
tamamdir gene de tesekkür ettim kralinyohocam fikrim yok uzak kaldım oyuna ben baya ama yüksek fiyatlı hesaplarda aradıkları kriter ılk e posta mesajının olması valorant tarafından gonderılmıs oyuna hosgeldın ajan mesajı mı ne vardı e postada onu goruyorlar oyle ınanıyorlar yoksa alacak kısı sayısı az
imkansiz diye bir sey yoktur al-sat yaptigim tum hesaplar ilk epostali hocam lutfen bilmeden konusmayalim iyi aksamlar.hocam su an valoda ilk epostalı hesap bulmak imkansız zaten o yüzden herkes sadece gamermarkt üzerinden satıyo hesap cekildigi takdirde yasal sürec baslıyo ama ederi lazım bana bir fikriniz var mı