Neler Yeni

Yardım valorant hesap çalındı ne yapılabilir

arifand34

80+
Hiç bir şey yapamazsın. Maksimum soğuk su içersin. Torbacıdan mal alıp kötü çıktıktan sonra polise şikayet etmek gibi olur yaptığın çünkü hesap satışı legal değil. Riot yasaklamış bu durumu. Eğer site üzerinden alış yapsaydın bir şansın olabilirdi ücretini ödediğin hizmet geri alındı diye, sitenin politikalarına aykırı davranış olduğu için.
siteden aldım zaten ama discorddan konuşup şifreleri alıp kontrol ettim siteden onay berdim

freygasm

80+ Gold
siteden aldım zaten ama discorddan konuşup şifreleri alıp kontrol ettim siteden onay berdim
Gamermarktta hesap geri çekme durumunda yardımcı olunuyordu. Satın aldığınız hesaptan itemsatışla iletişime geçin tekrar.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Emre
bi siteden aldık arkadaşla eposta vs her şey değiştik suan giriş yapamıyoruz satan kişi bi sekilde geri aldıysa ne yapabiliriz 3 ay oldu alalı alırken siteden kayıt aldık mesajlar duruyor
Hangi siteden satın almıştınız hesabı

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
Elinde itiraf niteliğinde bir konuşma var ise aldığın site ile iletişime geçip ss leri iletmeni tavsiye ederim. Aldığın site dışında kimse yardım etmez sana. Dediğim gibi yaptığın şey normal de yapılmaması gereken illegal bir şey.
kendısıne ulaştım o almış söyledi siteden

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
bi siteden aldık arkadaşla eposta vs her şey değiştik suan giriş yapamıyoruz satan kişi bi sekilde geri aldıysa ne yapabiliriz 3 ay oldu alalı alırken siteden kayıt aldık mesajlar duruyor
bu kansızlığı yapacak olan vardır illaki ama onların ben cibiliyetlerini....

arifand34

80+
kendısıne ulaştım o almış söyledi siteden
para iadesi ya
Elinde itiraf niteliğinde bir konuşma var ise aldığın site ile iletişime geçip ss leri iletmeni tavsiye ederim. Aldığın site dışında kimse yardım etmez sana. Dediğim gibi yaptığın şey normal de yapılmaması gereken illegal bir şey.
davadan korksa çalmaz geri almazdı bence o da bişey olmıcagını biliyor gibi

Top Bottom