siteden aldım zaten ama discorddan konuşup şifreleri alıp kontrol ettim siteden onay berdimHiç bir şey yapamazsın. Maksimum soğuk su içersin. Torbacıdan mal alıp kötü çıktıktan sonra polise şikayet etmek gibi olur yaptığın çünkü hesap satışı legal değil. Riot yasaklamış bu durumu. Eğer site üzerinden alış yapsaydın bir şansın olabilirdi ücretini ödediğin hizmet geri alındı diye, sitenin politikalarına aykırı davranış olduğu için.
Gamermarktta hesap geri çekme durumunda yardımcı olunuyordu. Satın aldığınız hesaptan itemsatışla iletişime geçin tekrar.siteden aldım zaten ama discorddan konuşup şifreleri alıp kontrol ettim siteden onay berdim
Hangi siteden satın almıştınız hesabıbi siteden aldık arkadaşla eposta vs her şey değiştik suan giriş yapamıyoruz satan kişi bi sekilde geri aldıysa ne yapabiliriz 3 ay oldu alalı alırken siteden kayıt aldık mesajlar duruyor
itmstsHangi siteden satın almıştınız hesabı
dava olsa da masrafa değmez diyorlar bide hesap satışı yasak almak vsİlk maili olmayan hesabı almış sayılmazsın.3 aylık kiralamış adam sana.![]()
Ne davası açacaksın zaten ortada resmi bir alım satım yok.Satan adamın hesabı geri aldığını nasıl kanıtlayacaksın adam ben değiştirmedim der olay biter giderdava olsa da masrafa değmez diyorlar bide hesap satışı yasak almak vs
kendısıne ulaştım o almış söyledi sitedenNe davası açacaksın zaten ortada resmi bir alım satım yok.Satan adamın hesabı geri aldığını nasıl kanıtlayacaksın adam ben değiştirmedim der olay biter gider
kendısıne ulaştım o almış söyledi siteden
bu kansızlığı yapacak olan vardır illaki ama onların ben cibiliyetlerini....bi siteden aldık arkadaşla eposta vs her şey değiştik suan giriş yapamıyoruz satan kişi bi sekilde geri aldıysa ne yapabiliriz 3 ay oldu alalı alırken siteden kayıt aldık mesajlar duruyor
para iadesi yakendısıne ulaştım o almış söyledi siteden
davadan korksa çalmaz geri almazdı bence o da bişey olmıcagını biliyor gibiElinde itiraf niteliğinde bir konuşma var ise aldığın site ile iletişime geçip ss leri iletmeni tavsiye ederim. Aldığın site dışında kimse yardım etmez sana. Dediğim gibi yaptığın şey normal de yapılmaması gereken illegal bir şey.