Valorant hesap satan var mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
42
Valorantı çok oynamıyorum o yüzden fazla bir para yatırasım yok.Arada arkadaşlarla girdiğimizde skinsiz bir hesapla oynamak can sıkıyor. 200-300 tlyi geçmeyecek şekilde hesap satanınız var mı?

Valorantı çok oynamıyorum o yüzden fazla bir para yatırasım yok.Arada arkadaşlarla girdiğimizde skinsiz bir hesapla oynamak can sıkıyor. 200-300 tlyi geçmeyecek şekilde hesap satanınız var mı?
2. elde acarsan daha iyi fakat elimde 1500 tl yatirilmis hesap var ilk mailli dedigin butceyi azda olsa asiyor ama yardimci olmaya calisirim dm den yazarsan

Hesap alıpta zarara girme boşa gitmesin paran hesabı geri çekerler

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Hesap alıpta zarara girme boşa gitmesin paran hesabı geri çekerler
Hesabın geri çekilebileceğini biliyorum da hesaba para yatırasım yok. En mantıklı tercih battle pass gibi görünüyor. Bende de battle pass kasabilecek zaman yok.

Hesabın geri çekilebileceğini biliyorum da hesaba para yatırasım yok. En mantıklı tercih battle pass gibi görünüyor. Bende de battle pass kasabilecek zaman yok.
Yakın arkadaşlarına oynat hesabı ben 6 hesabı öyle yapıyorum bedavaya kasılıyor hepsi

haci 30 TL'ye bile kotude olsa skinli hesap satan yerler var 30tl asiri ucuz yani 4-5 el girmek icin bile alinir bence

haci 30 TL'ye bile kotude olsa skinli hesap satan yerler var 30tl asiri ucuz yani 4-5 el girmek icin bile alinir bence
Reis zaten o hesaplara ya hiç giremiyorsun ya da aynı hesap 30-40 kişiye satıldığı için bir maç bile atamazsın.

Random skinli ve 2.el hesaplara dikkat et perma yiyebilirsin bu arada tehlikeli 2. El hesapların tümü

200 300 tl ye battle passli hesap alırsın ancak

Değmez 200-300 e min 3 k lık alıcaksın güzel skinler lvl için bence

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye