Valorant HWID banlı pc den hesabıma girilmiş

Zaten ticketları otomatik olarak kapatacaklarını belirtmişler.

Ama Nasıl Bir Ticket Attınız tam olarak ?
Merhaba sevgili RİOT Çalışanı. 1 haftadır tatildeydim ve tatilde olduğum süre zarfında öğrenmiş oldum ki hesabımın giriş bilgileri çalınmış ve sistem banı yemiş bir bilgisayardan giriş yapılmış. Çok özür dilerim, hesabımın giriş bilgilerini değiştiricem ve iki aşamalı doğrulama ile oyuna giricem. Böyle bir durum asla tekrarlanmayacak. Lütfen sevgili Riot çalışanı, hesabımın giriş bilgilerini artık çok dikkatli bakıcam ve ben dışında kimseyle paylaşmayacağım. Hesabımın giriş bilgilerini dikkatli saklamadığım için çok pişmanım. VALORANT benim en sevdiğim oyun. Lütfen banımı kaldırın, size söz veriyorum böyle bir durum bir daha asla tekrarlanmayacak. :(

Burda sallama bilgiler var hwid yemiş pc den çarınıza girmeniz sizi banlamaz kendi pc niz de girebilirsiniz demek ki sizde kullanmışsınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba sevgili RİOT Çalışanı. 1 haftadır tatildeydim ve tatilde olduğum süre zarfında öğrenmiş oldum ki hesabımın giriş bilgileri çalınmış ve sistem banı yemiş bir bilgisayardan giriş yapılmış. Çok özür dilerim, hesabımın giriş bilgilerini değiştiricem ve iki aşamalı doğrulama ile oyuna giricem. Böyle bir durum asla tekrarlanmayacak. Lütfen sevgili Riot çalışanı, hesabımın giriş bilgilerini artık çok dikkatli bakıcam ve ben dışında kimseyle paylaşmayacağım. Hesabımın giriş bilgilerini dikkatli saklamadığım için çok pişmanım. VALORANT benim en sevdiğim oyun. Lütfen banımı kaldırın, size söz veriyorum böyle bir durum bir daha asla tekrarlanmayacak. :(
3. Partiden yemişsin çünkü hwid yemiş pcden girmekten değil.

Burda sallama bilgiler var hwid yemiş pc den çarınıza girmeniz sizi banlamaz kendi pc niz de girebilirsiniz demek ki sizde kullanmışsınız.
Dostum bilgisayarımda herhangi bir makro uygulaması ve ya hile yok. Başka oyunlardada hile ve ya makro yok.

Selamlar,

Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabını kontrol ettiğimde hesabına Cihaz Banı uygulandığını görüyorum.

Nedir bu Cihaz Banı? diye soracak olursan; oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına ve cihazına uygulanan bir disiplin işlemidir. Bu disiplin işlemini alan kişilerin hesapları kalıcı şekilde uzaklaştırılır. Hile kullanılan cihaza ise belirli bir süre (genellikle 3 ay) Cihaz Banı uygulanır ve farklı hesapların da bu cihazdan oyuna girmeleri engellenir.

Eğer cihaz banı mevcutken herhangi bir şekilde o cihaz üzerinden oyuna erişim sağlamayı başarırsan iki şey gerçekleşir:
1-) Erişim sağladığın diğer hesap da kalıcı olarak uzaklaştırılır.
2-) Cihaz banı tekrar tetikleneceği için 3 ay yerine 4 ay veya daha fazla bir süre Cihaz Banı'na sahip olursun.

Cihaz Banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. Eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 Hata Kodu ile karşılaşacaksındır. Cihaz Banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 ya da 51 Hata Kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. Cihaz Banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.

Cihaz Banı'nın kalkacağı tarih ise: 10 Kasım 2022 dir. (Birkaç gün sapma ihtimali yüzünden cihaz banın geç açılabilir. Paniğe gerek yok.)

Bu konuyla ilgili anlayışın için şimdiden teşekkür ederim, kendine iyi bak.

Hoşça kal.

Cihaz banı yediğim halde oyuna farklı hesaplardan erişim sağlayabiliyordum. Cihaz banlı pcden oyuna giriş yapılabiliyor (windows sürümüne göre farklılık gösteriyorsa bilemem)

Merhaba kuzenimin bilgisayarı HWID banlı ve skinlere bakmak için benim hesaba izinsiz girmiş. Maç bile atmadı ama hesabım kalıcı ban yemiş. Ticket attım ama olumsuz cevap verdiler ve ticketler otomatik olarak kapatılacak yazıyor. Açtırmanın bir yolu var mı ? 1 maç bile atmamış :(
olum bunları hala öğrenemedinizmi küççük bir çocuğa hesap VE-RİL-MEZ! şimdi de bunun cefasını çekiyorsun. Bol şanslar

Banada sistem banı yemiş olduğumu söyledirler fakat girdiğim hesaplar ban yemiyor ? Bi hesapta 3 maç oynadım diğerinde 5 maç oynadım ban yemediler. Yani sistem banı yoktur diye tahmin ediyordum.

olum bunları hala öğrenemedinizmi küççük bir çocuğa hesap VE-RİL-MEZ! şimdi de bunun cefasını çekiyorsun. Bol şanslar
Kuzenim diye verdiydim 13 yaşında.

Merhaba kuzenimin bilgisayarı HWID banlı ve skinlere bakmak için benim hesaba izinsiz girmiş. Maç bile atmadı ama hesabım kalıcı ban yemiş. Ticket attım ama olumsuz cevap verdiler ve ticketler otomatik olarak kapatılacak yazıyor. Açtırmanın bir yolu var mı ? 1 maç bile atmamış :(
Hayır, açtırmanın bir yolu yok.

Banada sistem banı yemiş olduğumu söyledirler fakat girdiğim hesaplar ban yemiyor ? Bi hesapta 3 maç oynadım diğerinde 5 maç oynadım ban yemediler. Yani sistem banı yoktur diye tahmin ediyordum.

Kuzenim diye verdiydim 13 yaşında.
15 e kadar vermicen

Hileden ban yedim linç yememek için lafı dolandırıyorum diye yorumladım

Kuzen senin hesabına,Musa'nın denize yaptığını yapmış hocam.

Yapacak bir şey yok o zaman. Hile yapmışsın diyenler hesaba 600 tl yatırdım sizce hile yaparmıyım ?

Yapacak bir şey yok o zaman. Hile yapmışsın diyenler hesaba 600 TL yatırdım sizce hile yaparmıyım ?
Knight Online diye bir oyun var. Araba parası yatırıp charlara hile kullanıyorlar çatır çatır. Kimse para yatırdın diye hile kullanmadığına inanmaz kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,641
Üyeler
192,442
Son üye
JeromeValeska
Geri