Dostlar selam çok iyi bir oyuncu değilim arkadaşlarım benimle oynamak istemiyor her oyunu tek oynuyorum gümüş 3'üm aim'im çok iyi değil mainim sova eğer benimle oynamak isteyen varsa dcden yazabilir
Discord: KrasS#2229
normalde oynardım o oyun owewatch çakması ve o yüzden ciddi oynayamıyorumaim'im kötü diye zaten çoğu beni yedek olarak kullanıyor
Afedersin ama onlara arkadaşım deme seni yedek olarak kullanmaları ağır bir şey obje değil bu bir insan eğer sana bir daha gel oynayalım derlerse oynama bende güzel oynayamıyorum aimim de çok iyi değil .Eğer gerçekten eğlenmek içinse gel beraber oynayalım.aim'im kötü diye zaten çoğu beni yedek olarak kullanıyor
Ben oyuna yeni başlamıştım başlayalı 1 ay falan olmuştu gumustum istemiyorlardı beni onlar golddu aimim kötüydü şimdi elmas 3 um onlar halendaha gold 2aim'im kötü diye zaten çoğu beni yedek olarak kullanıyor
Yaw nasil körü oynuyorsun ben bile demir 1 im kendimi kötü görmüyorumDostlar selam çok iyi bir oyuncu değilim arkadaşlarım benimle oynamak istemiyor her oyunu tek oynuyorum gümüş 3'üm aim'im çok iyi değil mainim sova eğer benimle oynamak isteyen varsa dcden yazabilir
Discord: KrasS#2229
Yanlıs emoji atmışım fark etmedimYaw nasil körü oynuyorsun ben bile demir 1 im kendimi kötü görmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@NihatKemal Neden kızdın ki