Valorant İndirmeye Değer mi ?

Seven de var sevmeyen de. Beni pek sarmadı. Kanser bir kitlesi var. Oynarken bazen düşünüyor insan çocuk yapmayı biliyorlar da ilgilenmeyip niye milletin üzerine salıyorlar diye. Bir de vuruş hissiyatını falan pek beğenmemiştim.

Değer.
1.Oyun sürekli güncelleniyor.
2.Riot gamesin Türkiye'ye ve oyunculara verdiği destek.
3.Hile koruma sisteminin iyi olması.

1 hafta oynadım o kadar çok kanser çocuk varki
Oynamayı bile bilmediği karakteri hemen kilitliyor 0-12 oynuyor ama bana kolsuz diyor
Mikrofona saçma sapan bağrıyorlar
Arkadaşın yoksa rank atlayamıyorsun hatta ranka bile zor çıktım
Artık arkadaşlarımla girmediğim sürece oynamıyorum

3 yıl önce CS:GO oynamayı bıraktım, şuanda hikaye oyunları oynuyorum genelde. Ama hikaye oyunlarıda bir yere kadar, hikaye bitince oyunu silmek zorunda kalıyorsun. Bende bir FPS oyunu indirmeyi düşünüyorum, Valorant'ın oynayanıda çok olunca bir bakayım dedim. Sizce indirmeye değer bir oyun mu ?
Yeah.

Bence değer kanser kitle var ama muteleyip takım sesini kapalayip geçin yolda kadar Rush atarsanız ordan sonra kasmak için ya çok iyi olmalısınız ya da arkadaş

3 yıl önce CS:GO oynamayı bıraktım, şuanda hikaye oyunları oynuyorum genelde. Ama hikaye oyunlarıda bir yere kadar, hikaye bitince oyunu silmek zorunda kalıyorsun. Bende bir FPS oyunu indirmeyi düşünüyorum, Valorant'ın oynayanıda çok olunca bir bakayım dedim. Sizce indirmeye değer bir oyun mu ?
değer ama oyuna girdiğinde direk herkesi mutele

CsGo gibi oyunları hala seviyorsan indirilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri