Neler Yeni

Valorant İndirmeye Değer mi ?

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
3 yıl önce CS:GO oynamayı bıraktım, şuanda hikaye oyunları oynuyorum genelde. Ama hikaye oyunlarıda bir yere kadar, hikaye bitince oyunu silmek zorunda kalıyorsun. Bende bir FPS oyunu indirmeyi düşünüyorum, Valorant'ın oynayanıda çok olunca bir bakayım dedim. Sizce indirmeye değer bir oyun mu ?
Eğer oynamaya arkadaşın yoksa hiç indirme toxic dolu düşük ranklar çıkamazsın yukarı 30 vur istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Eğer takımın varsa değer. Yada kendime takım oluştururum diyorsan, ama tek başına oynucaksan sürekli bence değmez bizzat kendim denedim olmuyor. Riotun küçük yaş kitlesi seni fazlasıyla kanser edebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
3 yıl önce CS:GO oynamayı bıraktım, şuanda hikaye oyunları oynuyorum genelde. Ama hikaye oyunlarıda bir yere kadar, hikaye bitince oyunu silmek zorunda kalıyorsun. Bende bir FPS oyunu indirmeyi düşünüyorum, Valorant'ın oynayanıda çok olunca bir bakayım dedim. Sizce indirmeye değer bir oyun mu ?
aptallarla dolu oyun

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Ben csgo da faceit oynuyodum 9lwl düm valorant geçtim gümüş3 den yukarı gidemiyom her maç mvp alıyodum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değer değer değer değer değer değer değer

7 PAGE DEĞER

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Biraz aimini geliştirip sonra rank işine giriş, düşük ranklarda toxic ve troll rezil ediyor. Ama üst ranklarda oynarsan ve pren varsa gayet keyifli bir oyun. İndirmeye kesinlikle değer.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum tamamen takım oyunu. Öncelikle en az 3 arkadaşın daha olmalı oynayan. Yoksa senin çaban boşa gidiyor. Her karakterin özellikleri var ve bunları iyi kullanan bi takımın varsa değişik planlarla çok çok eğlenceli maçlar çıkartabilirsin. Genel olarak eğlenceli oyun. Grafikler dolayısıylada yüksek fps alıyorsun bence değer.

En İyi Cevap
3
Top Bottom