Neler Yeni

Valorant İndirmeye Değer mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Seven de var sevmeyen de. Beni pek sarmadı. Kanser bir kitlesi var. Oynarken bazen düşünüyor insan çocuk yapmayı biliyorlar da ilgilenmeyip niye milletin üzerine salıyorlar diye. Bir de vuruş hissiyatını falan pek beğenmemiştim.

Ariseks

80+ Gold
1 hafta oynadım o kadar çok kanser çocuk varki
Oynamayı bile bilmediği karakteri hemen kilitliyor 0-12 oynuyor ama bana kolsuz diyor
Mikrofona saçma sapan bağrıyorlar
Arkadaşın yoksa rank atlayamıyorsun hatta ranka bile zor çıktım
Artık arkadaşlarımla girmediğim sürece oynamıyorum

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
3 yıl önce CS:GO oynamayı bıraktım, şuanda hikaye oyunları oynuyorum genelde. Ama hikaye oyunlarıda bir yere kadar, hikaye bitince oyunu silmek zorunda kalıyorsun. Bende bir FPS oyunu indirmeyi düşünüyorum, Valorant'ın oynayanıda çok olunca bir bakayım dedim. Sizce indirmeye değer bir oyun mu ?
Yeah.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bence değer kanser kitle var ama muteleyip takım sesini kapalayip geçin yolda kadar Rush atarsanız ordan sonra kasmak için ya çok iyi olmalısınız ya da arkadaş

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
3 yıl önce CS:GO oynamayı bıraktım, şuanda hikaye oyunları oynuyorum genelde. Ama hikaye oyunlarıda bir yere kadar, hikaye bitince oyunu silmek zorunda kalıyorsun. Bende bir FPS oyunu indirmeyi düşünüyorum, Valorant'ın oynayanıda çok olunca bir bakayım dedim. Sizce indirmeye değer bir oyun mu ?
değer ama oyuna girdiğinde direk herkesi mutele

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Oyna gitsin bro. Aklında kalmasın denemiş olursun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
CsGo gibi oyunları hala seviyorsan indirilir

Top Bottom