valorant internet saçmalığı

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
sadece bende olmuyomuş süperonline kullanıcıların bi çoğunda oluyo sizde var mı varsa çözdünüzmü çözdüyseniz nasıl çözdünüz

İnterner bağlantisi zayif uyarisindan bahsediyorsun herhalde bunu riot games e bildir onlar güncellemeler ile üstesinden geleceklerdir.

Herkesde var o. Almanyadan bağlanan yiğenimde bile sıkıntı var. Sanırım şu sıralar bi hata var. Plat bi abi var ona sordum bir sıkıntı var bi maç için 20dk bekliyoz diyor.

Ben oyun ilk çıkıtğında oynuyodum twitch droplardan düşürmüştüm yani betada bu hiç gitmiyordu oyun çıktıktan sonra düzeldi
yanlış bilgi verme direk oyuna girmiyo hata bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olay ne tam olarak?
Keşke ne olduğunu anlatsaydın
valla böyle bi olay ilk defa duydum. o gösterge yanlıştır herhalde o zaman.
İnterner bağlantisi zayif uyarisindan bahsediyorsun herhalde bunu riot games e bildir onlar güncellemeler ile üstesinden geleceklerdir.
oyuna girmiyo kullanıcı adı şifre istiyo giriyorum hata eriyo vpn adresi yada netini kontrol et falan oyuna girersede riot gamesde kalıyo sonra hata veriyo ya logout yada quittuluna bas diyor

yanlış bilgi verme direk oyuna girmiyo hata bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyuna girmiyo kullanıcı adı şifre istiyo giriyorum hata eriyo vpn adresi yada netini kontrol et falan oyuna girersede riot gamesde kalıyo sonra hata veriyo ya logout yada quittuluna bas diyor
Oyun dosyalarini onarmayı dene olmadı sil yükle düzelir diye umuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,680
Üyeler
188,147
Son üye
furkandundar
Geri