Giray Kaya
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 501
sadece bende olmuyomuş süperonline kullanıcıların bi çoğunda oluyo sizde var mı varsa çözdünüzmü çözdüyseniz nasıl çözdünüz
olay ekranın sağ üstünde 20 pingi olmasına rağmen normalden yüksek pingi var demesi.olay ne tam olarak?
valla böyle bi olay ilk defa duydum. o gösterge yanlıştır herhalde o zaman.olay ekranın sağ üstünde 20 pingi olmasına rağmen normalden yüksek pingi var demesi.
Ben oyun ilk çıkıtğında oynuyodum twitch droplardan düşürmüştüm yani betada bu hiç gitmiyordu oyun çıktıktan sonra düzeldivalla böyle bi olay ilk defa duydum. o gösterge yanlıştır herhalde o zaman.
yanlış bilgi verme direk oyuna girmiyo hata buBen oyun ilk çıkıtğında oynuyodum twitch droplardan düşürmüştüm yani betada bu hiç gitmiyordu oyun çıktıktan sonra düzeldi
olay ne tam olarak?
Keşke ne olduğunu anlatsaydın
valla böyle bi olay ilk defa duydum. o gösterge yanlıştır herhalde o zaman.
oyuna girmiyo kullanıcı adı şifre istiyo giriyorum hata eriyo vpn adresi yada netini kontrol et falan oyuna girersede riot gamesde kalıyo sonra hata veriyo ya logout yada quittuluna bas diyorİnterner bağlantisi zayif uyarisindan bahsediyorsun herhalde bunu riot games e bildir onlar güncellemeler ile üstesinden geleceklerdir.
Oyun dosyalarini onarmayı dene olmadı sil yükle düzelir diye umuyorumyanlış bilgi verme direk oyuna girmiyo hata bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyuna girmiyo kullanıcı adı şifre istiyo giriyorum hata eriyo vpn adresi yada netini kontrol et falan oyuna girersede riot gamesde kalıyo sonra hata veriyo ya logout yada quittuluna bas diyor