SametGnz13
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
valorantta iyi int geçtimde 90-100 arası fps alıyorum kötü int geçince 20-30 düşüyor napçam yardım edin (enternet kablosu takamam)
Pingin kaçvalorantta iyi int geçtimde 90-100 arası fps alıyorum kötü int geçince 20-30 düşüyor napçam yardım edin (enternet kablosu takamam)
birden 20den 500 çıkıyor istersen dls tablosunu atayımPingin kaç
50’e çıktığı için fps’yi de etkiler.birden 20den 500 çıkıyor istersen dls tablosunu atayım
evet internet güzel çekince kasmıyor50’e çıktığı için fps’yi de etkiler.
Ama yani devamlı mı oluyor.
İlk önce wifiden olma ihtimali var 2.si hat değerlerin çok iyi değil ve kopma yaşamışsın .
kopmayı nasıl düzeltcemİlk önce wifiden olma ihtimali var 2.si hat değerlerin çok iyi değil ve kopma yaşamışsın .
Altyapınla alakalı bir durum arıza kaydı açmalısın ayrıca binan eski ise cat6 kablo çektirirsen ufakta olsa düzelme olur.kopmayı nasıl düzeltcem
O nasıl iş.valorantta iyi int geçtimde 90-100 arası fps alıyorum kötü int geçince 20-30 düşüyor napçam yardım edin (enternet kablosu takamam)
ben binada yaşamıyorum müstakil evde adamlar geliyor reset atıp kaçıyor.Altyapınla alakalı bir durum arıza kaydı açmalısın ayrıca binan eski ise cat6 kablo çektirirsen ufakta olsa düzelme olur.
bende bilmiyomO nasıl iş.
Ani ping çıkışlarında gelmesi gereken paketler geç veya gelmediğinde oyun sekteye uğruyor sebebi bu.O nasıl iş.