alex jensen
80+ Silver
arkadaşlar hile falan açmadım zaten bu yan hesabım dün reko attım bugün girdim perma hiçbir 3.parti hile vs kullanmıyorum napıcam
kankam Ticket At Youtubeye "Valorant Ticket Nasıl atılır" Yazarsan çıkarAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar hile falan açmadım zaten bu yan hesabım dün reko attım bugün girdim perma hiçbir 3.parti hile vs kullanmıyorum napıcam
attım kankada kaldırmazlar muhtemelen gereksiz yere perma yememe şaşıyorumkankam Ticket At Youtubeye "Valorant Ticket Nasıl atılır" Yazarsan çıkar
hiçbir oyunda açmadım hileAna hesabınla da girme o da ban yer. Kimse inanmıyor ama hile kullanmadan da ban yiyenler var. Bu foruma yazdın şimdi "ben kullanmadığına inanmıyorum kullanmasan ban yemezsin" diyen gereksiz boş insanlar gelip yorum yapacaklar. Valorant hariç başka bir oyunda hile kullansan the forest olur başka oyun olur vanguard ne yazık ki bunu bile algılayıp yine ban atıyor
hayırİnternet kafede mi oynadın?
Arka planda 3. Taraf yazılım çalışmış olabilir yada VPN ikisi alakasız ama genelde oyun koruma sistemleri bunları hile olarak algılayabilir yada reklam engelleme programlarını oyuzden ban yemis olabilirsinAlıntıyı görüntüle
Sesli sohbet yüzünden perma yemişte olabilirsin. Yenilebiliyor sesli sohbeti çok fazla kötü kullanırsan.hiçbir oyunda açmadım hile
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır
Ben Minecraft sunucularında bedwars oynuyordum (oynamaya çalışıyordum) sonra delirdim chatten okadar küfür ettim (ağlayan biri olarak) mute yedim gidip macro açtım 10Dk içinde ban yedim Hypixel di sanırım sunucuAna hesabınla da girme o da ban yer. Kimse inanmıyor ama hile kullanmadan da ban yiyenler var. Bu foruma yazdın şimdi "ben kullanmadığına inanmıyorum kullanmasan ban yemezsin" diyen gereksiz boş insanlar gelip yorum yapacaklar. Valorant hariç başka bir oyunda hile kullansan the forest olur başka oyun olur vanguard ne yazık ki bunu bile algılayıp yine ban atıyor
Bi arkadaşım cs de hile açmıştı 6k lık valo hesabı da ban yedi.Ana hesabınla da girme o da ban yer. Kimse inanmıyor ama hile kullanmadan da ban yiyenler var. Bu foruma yazdın şimdi "ben kullanmadığına inanmıyorum kullanmasan ban yemezsin" diyen gereksiz boş insanlar gelip yorum yapacaklar. Valorant hariç başka bir oyunda hile kullansan the forest olur başka oyun olur vanguard ne yazık ki bunu bile algılayıp yine ban atıyor
Sohbete soundpad ile giren o çocuk olabilir sonuçta sönmez reyiz kufurlerini indirip adamlara o şekilde sovenler var senide rapor etmiş olabilirlersoundpad kullandığım için perma yemiş olabilir miyim
Valodada açmış demekkiBi arkadaşım cs de hile açmıştı 6k lık valo hesabı da ban yedi.