Neler Yeni

Valorant Kanser kitle 2.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Selamlar. Önceki konumda da aynılarından bahsetti tekrar CS'de geçici banım olduğundan Valo gireyim dedim.
Öncelikle Valorant hesabımda ben oynamıyorum, Rank Demir 3.

Neyse maça girdik ben alayı düellocu çekecek diye Sage aldım biri "Jett (kanser arkadaş)" biri Raze, Sova, Omen.

Kadro bu, hala iyi değil ama neyse, maça giriyoruz bu Jett arkadaşımız hemen ilk elden sövmeye başlıyor, neyse sonra birine çöp bronz diyor o da sen nesin diyor Gold'um diyor (random atmak serbest buraya çünkü aslında kendisi de bronz xD)

Sonra bana Demir diye dalga geçiyor ama ben ondan daha çok vurmuşum ve CS'de bekleme sürem olduğu için girdiğimi anlatıyorum "Puahaha orda da silversındır" diyor, Faceit oynuyorum ben diyorum susuyor çünkü ne olduğunu bilmiyor :D.

Ben 22 vurmuşum Sage ile, o Jett ile 9 vurmuş ustüne 3 kişinin baktığı yerde öldüm diye bot diyor bana, bilmiyorum çok saçma çocuklar var.

Ettiği küfür zaten ohoo, tam bir "anancı".

Oyundayken bize laf yetiştirmeye çalısıyordu arkadan bir ses,

Oğluum! Banyoya gir hadi!

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
Gold eloda böyleleri çok :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar. Önceki konumda da aynılarından bahsetti tekrar CS'de geçici banım olduğundan Valo gireyim dedim.

Neyse maça girdik ben alayı düellocu çekecek diye Sage aldım biri "Jett (kanser arkadaş)" biri Raze, Sova, Omen.

Kadro bu, hala iyi değil ama neyse, maça giriyoruz bu Jett arkadaşımız hemen ilk elden sövmeye başlıyor, neyse sonra birine çöp bronz diyor o da sen nesin diyor Gold'um diyor (random atmak serbest buraya çünkü aslında kendisi de bronz xD)

Sonra bana Demir diye dalga geçiyor ama ben ondan daha çok vurmuşum ve CS'de bekleme sürem olduğu için girdiğimi anlatıyorum "Puahaha orda da silversındır" diyor, Faceit oynuyorum ben diyorum susuyor çünkü ne olduğunu bilmiyor :D.

Ben 22 vurmuşum Sage ile, o Jett ile 9 vurmuş ustüne 3 kişinin baktığı yerde öldüm diye bot diyor bana, bilmiyorum çok saçma çocuklar var.

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
valorant = kanser
csgo = hilecibaşı

T.P.G.

80+ Titanium
valorant = kanser
csgo = hilecibaşı
Arkadaşlar bana CS'de hile falan gelmiyor, size geliyorsa da beni alakadar etmiyor ben gayet keyifli bir şekilde oynuyorum. Her konuya aynısını yazmayın herkesin güven faktörü kırmızı değil.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bana CS'de hile falan gelmiyor, size geliyorsa da beni alakadar etmiyor ben gayet keyifli bir şekilde oynuyorum. Her konuya aynısını yazmayın herkesin güven faktörü kırmızı değil.
faceit varsa sil onu ancak herkezin faceite aylık vericek parası yok kanka yoksa faceitle güzel

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
türk mü

KirliKill

80+ Silver
Londra değil de Frankfurt'a gireyim dedim 2. Kez biri geldi gayet iyi adamdı maçı kaybedip mubabbetten bu kadar keyif aldığım maç yok.
frankfurt= 2. istanbul. rehberlerimize bakarsan istediğin her şeyin cevabını alırsın hocam

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Yabancı serverlarda oyna ama kesinlikle frankfurt da oynama. Orayıda türkler basmış.

Top Bottom