Neler Yeni

VALORANT Kulübü

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur :) Kulübün ismi “VALORANT Kulübü”.

Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun :)

Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “VALORANT Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
VALORANT Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. VALORANT Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır :D

Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar :)

İyi günler dilerim herkese.
Katıldım

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ama abeeee bir el 30 saniye sürer mi ya?
Atıyorum bomba alanına gircem arkamda takım var sanıyorum. Bi bakmışım 5 v 1 kalmışım. Hepsi sadece 15 saniyede püf oluyor. Bunu nasıl kapatcam?
Oyun takım oyunu tabii, lakin takıma yapabileceğin tek şey TT dinlemek ya da TT vermek. Onun dışında bireysel gelişme önemli.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

KirliKill

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur :) Kulübün ismi “VALORANT Kulübü”.

Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun :)

Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “VALORANT Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
VALORANT Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. VALORANT Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır :D

Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar :)

İyi günler dilerim herkese.
oyuna yeni başladım ( 15 saatim var ) mainim sage katılabilir miyim ? AMDGamerTR #TR1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyun takım oyunu tabii, lakin takıma yapabileceğin tek şey TT dinlemek ya da TT vermek. Onun dışında bireysel gelişme önemli.
Ya benim "aim" iyi. Yani düşük ligdeki birine göre iyi. Takımın ikinci veya birincisi olurum genelde.
Ama takım püf oluyor. Sadece 15 saniye bak 15 saniyede şu anonsu duyuyorum:
"One player standing"
Ben bu takıma ne yapayım?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ya benim "aim" iyi. Yani düşük ligdeki birine göre iyi. Takımın ikinci veya birincisi olurum genelde.
Ama takım püf oluyor. Sadece 15 saniye bak 15 saniyede şu anonsu duyuyorum:
"One player standing"
Ben bu takıma ne yapayım?
Olabildiğince el alıp toxiclik yapmamaya çalış. Kaybedersen next match! Ya da oyunu kapatıp birkaç saat (tercihen) salabilirsin oyunu.

Top Bottom