Neler Yeni

Valorant montajim sizce nasil olmuş?

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin

Arkadaslar merhaba.

Nacizane bir youtube kanalim var. Kendimce edit/montage videolari paylasiyorum.

Linki biraktim. İzleyip yorumlayabilir misiniz? İyi veya kotu hic sorun degil? Varsa oneriniz memnuniyetle dinlerim😊 Diger videolarima da bakabilirsiniz.

Eger ilginizi ceker ve begenirseniz bir aboneligi cok gormeyin bu kardeşinize.
Simdiden cok tesekkurler

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Batuhan Çavuş
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Bilgisayar Parçaları, Spor, vs.
Instagram
batuhannc0
Discord
Batuhan Durden #4740
knk montaj sektörüne yıllarımı verdim kullandığın müziğin bass kısımlarına vuruşunu ayarlarsan ve üzerine s_shake tarzı sallanma efektleri eklersen güzel olur bir de videonun hızını falan da ayarlaman lazım şuan en başlardasın s_shake dediğim adobe ve sony vegas pro uygulamalarına eklenen plugin "S" yani Sapphire internetten teğmin edebilirsin biraz pahalı ama crack bulabilirsen güzel olur internette dersleri var nasıl kullanacağın hakkında bilgi sahibi olabilirsin

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Edit hakkında yorum yapamıyacağım ama müziği hiç beğenmedim. Daha tatlı ritimli müzikler var.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
edit değil de highlights tarzı olmuş

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali

Arkadaslar merhaba.

Nacizane bir youtube kanalim var. Kendimce edit/montage videolari paylasiyorum.

Linki biraktim. İzleyip yorumlayabilir misiniz? İyi veya kotu hic sorun degil? Varsa oneriniz memnuniyetle dinlerim😊 Diger videolarima da bakabilirsiniz.

Eger ilginizi ceker ve begenirseniz bir aboneligi cok gormeyin bu kardeşinize.
Simdiden cok tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

BUNU BEĞENİRMİSİNİZ BİDE DGOJOPDJG

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit hakkında yorum yapamıyacağım ama müziği hiç beğenmedim. Daha tatlı ritimli müzikler var.
Hocam vallahi telifsiz muzik anca bu kadar :) serbest olsa ciddi muzik albumum var. Tesekkurler

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Eline sağlık.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk montaj sektörüne yıllarımı verdim kullandığın müziğin bass kısımlarına vuruşunu ayarlarsan ve üzerine s_shake tarzı sallanma efektleri eklersen güzel olur bir de videonun hızını falan da ayarlaman lazım şuan en başlardasın s_shake dediğim adobe ve sony vegas pro uygulamalarına eklenen plugin "S" yani Sapphire internetten teğmin edebilirsin biraz pahalı ama crack bulabilirsen güzel olur internette dersleri var nasıl kullanacağın hakkında bilgi sahibi olabilirsin
Hocam degerli yorumun icin cok tesekkur ederim. Soyledigin seyleri pek anlamadim :) not ettim arastiracagim. Sadece suna takildim. Muzigin patladigi belli noktalarda yani basslarda vuruslar var videoda. Onlari biraz yapiyorum. Dogrumuyum?

Eline sağlık.
Cok tesekkurler kardesim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Brom after effect den iyi anlıyorsan DC den revengeess#9809 beni ekleye bilir misin?
sorularım olduğunda sorayım

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam kurgusunu beğendim ama edit kısmı biraz zayıf shakeler ve siyah beyaz yerine ani parlamalarla süslesen müthiş olur eline sağlık

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
hocam kurgusunu beğendim ama edit kısmı biraz zayıf shakeler ve siyah beyaz yerine ani parlamalarla süslesen müthiş olur eline sağlık
Eyvallah hocam. Oyle de deneyecegim tesekkurler 😊

Brom after effect den iyi anlıyorsan DC den revengeess#9809 beni ekleye bilir misin?
sorularım olduğunda sorayım
Dostum vallahi after effect adobe sony vegas hic birini kullanmadim. Sadece movavi programi ile yapiyorum.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Eyvallah hocam. Oyle de deneyecegim tesekkurler 😊

Dostum vallahi after effect adobe sony vegas hic birini kullanmadim. Sadece movavi programi ile yapiyorum.
ilerlemek istiyosan en azından after effects şart hocam bi aralar bende premiere den yapmaya çalışıyordum olmuyo vallahi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Batuhan Çavuş
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Bilgisayar Parçaları, Spor, vs.
Instagram
batuhannc0
Discord
Batuhan Durden #4740
Hocam degerli yorumun icin cok tesekkur ederim. Soyledigin seyleri pek anlamadim :) not ettim arastiracagim. Sadece suna takildim. Muzigin patladigi belli noktalarda yani basslarda vuruslar var videoda. Onlari biraz yapiyorum. Dogrumuyum?

Cok tesekkurler kardesim
efekt vs. eklersen slowmo gibi vuruş ve bassın hissini arttırabilirsin birde bass drop effect vs indir youtubede var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,037,256
Üyeler
164,460
Son üye
Warder127
Top Bottom