Valorant mousepad önerisi

Mythhh

80+
Reaksiyon skoru
8
Genellikle fps oynayan biriyim. Hız odaklı mousepad istiyorum ama cammı alsam kumaşmı alsam cok karar veremedim. 2kya kadar mousepad onerisi yaparmısınız?

Al geç kimse görmeden

Bunada bak
Bide buna

Bunada bak
Bide buna
kral hic stok yok hicbirinde

Genellikle fps oynayan biriyim. Hız odaklı mousepad istiyorum ama cammı alsam kumaşmı alsam cok karar veremedim. 2kya kadar mousepad onerisi yaparmısınız?
Wraithden alabilirsin beğendiğini ama üst kalite premium istersen artisan geç 4k bandına wraithden geçtim artisana cidden muazzam bir hissiyat var. Bende sıralama oynuyorum top 5k civarı valoda

Wraithden alabilirsin beğendiğini ama üst kalite premium istersen artisan geç 4k bandına wraithden geçtim artisana cidden muazzam bir hissiyat var. Bende sıralama oynuyorum top 5k civarı valoda
ben senin kadar prof oynamıyorum ben yüce 3 takılıyorum wraithtede sorun şu stok yok .D

Sprit of aim al geç hiç uğraşma klasse de düşünebilirsin ama ilk dediğim daha iyi

bir tane üründe stok yok .D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral biri on sipariş diğerindede kahverengi var sadece
Meyergaming ede bakabşlirisn

Az biraz aklın varsa wraith alma daha overrated bir marka görmedim ace series storm kullanıyorum 6 aydan sonra bence direkt çöp ve onun dısında esptiger pulsar artisan gibi markalardan tercih et bence 3 5 daha fazla verip ömürlük kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,065
Üyeler
190,308
Son üye
emrememiss_
Geri