Valorant oynarken bilgisayarım kasıyor

Reaksiyon skoru
6
Bugün başlayan bu sıkıntı yaklaşık 1 saat önce bilgisayara geçtiğim vakit Valorant oynarken poligona ısınmak için girdiğim vakit oyun sanki kötü bir Emulator de oyun oynar gibi kasmaya başladı. Çok rahat 150 - 200 FPS aldığım bilgisayarda 60 FPS zor geçiyor, oyun takılıyor, sesler bozuluyor ve bu durum benim canımı sıkıyordu. Keşke sadece oyunda böyle olsaydı ama arka planda çalıştığı sürece bilgisayarda oyunda ne oluyorsa aynı şeyler oluyordu birisi buna bir çözüm bulabilir mi?

sistem gereksinimleri:
Ekran kartı: Nvidia Ge Force GTX 1060 3GB
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Ram: Corsair vengeance 8GB 3000 MHZ
Ana kart: GİGABYTE AB350M - DS2
İşletim sistemi: Windows 11 Home

Bonus: bu durum En geç yarım saatte bir oluyor Valorant oynarken.

Temmuzda unreal engine 5 e gecicek. Çok takmiyorlar guncellemeyi

FPS düştüğü sıralar da ram kullanımını kontrol et..
ram de şu anlık bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum eğer olsaydı şu zamanda kadar hep olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temmuzda unreal engine 5 e gecicek. Çok takmiyorlar guncellemeyi
son güncelleme geldiği vakit yaşanmaya başladı bunlar 2GB lik bir güncelleme yapmıştı güncellemeden dolayı olabilir mi acaba

güncelleme ile geldim oyun kasmaya veya donmaya başladığı vakit ekran kartı kullanımı %10u bile geçmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

driver da bir sıkıntı olabilir mi

Bugün başlayan bu sıkıntı yaklaşık 1 saat önce bilgisayara geçtiğim vakit Valorant oynarken poligona ısınmak için girdiğim vakit oyun sanki kötü bir Emulator de oyun oynar gibi kasmaya başladı. Çok rahat 150 - 200 FPS aldığım bilgisayarda 60 FPS zor geçiyor, oyun takılıyor, sesler bozuluyor ve bu durum benim canımı sıkıyordu. Keşke sadece oyunda böyle olsaydı ama arka planda çalıştığı sürece bilgisayarda oyunda ne oluyorsa aynı şeyler oluyordu birisi buna bir çözüm bulabilir mi?

sistem gereksinimleri:

sıcaklık değerlerini ram kullanımını kontrol et

ram kullanımında ve sıcaklık değerlerinde sıkıntı yok ama ekran kartı kullanımı baya düşük neredeyse hiç kullanımı yok
diğer oyunlarda performansda değişiklik var mı? önceden oynadığın bir oyuna girip dene herhangi bir sorun oluyor mu?

sistem gereksinimleri:

8 gb ram pek yetmiyor kardşeimin sistemiyle nerdeyse aynı sistemin
ondada 1600af
a520m pro
16 ram
1060 3 gb var ram kullanımı 8 9 gb 10 gb oluyor birde ssd mi var hdd mi

Valorant riot client ve vanguardı kökünden sildim tekrar yükledim test için poligona girdim gram takılma olmadı aşırı akıcı bir şekilde ısındıktan sonra oyuna tam girdim ajan seçim ekranında oyun gene patladı 3 round kadar sonra bağlantı hatası verip oyun çöktü ekran kartı kullanımı aynı şekilde %10 zor geçiyor artık rami şimdilik 16gb yapabilirsem bide öyle deniycem eğer oda olmazsa bana nvidia + amd combolu 50klık bir sistem önerisi yapar mısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,343
Üyeler
184,432
Son üye
aahmetfaruk_
Geri