Bucky Barnes31
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Merhaba arkadaşlar valorantta phantom silahıma bir skin daha almak istiyorum. Sizce ne alayim? Şu an asil 2.0 kullanıyorum. 2si arasında kaldım. Fiyat farkı önemli değil.
aslında kararsızlık gibi durumlarım pek olmaz ama bunda çok kararsızım. Lütfen yardım edin. Acaba ilk geleni alsam mı>?Sonuçta skin bu knk bi güce veya bişeye etkisi olmayacak. Gözüne hangisi iyi geliyorsa onu al. Mesela Ben csgo da ak de en sevdiğim skin redline. Daha pahalıları var ama en hosuma giden o![]()
BlastX ve nebula sahibiyim şahsen delipop veya anomali tercih ederdim hocam ben.Merhaba arkadaşlar valorantta phantom silahıma bir skin daha almak istiyorum. Sizce ne alayim? Şu an asil 2.0 kullanıyorum. 2si arasında kaldım. Fiyat farkı önemli değil.
Yazı tura yapınaslında kararsızlık gibi durumlarım pek olmaz ama bunda çok kararsızım. Lütfen yardım edin. Acaba ilk geleni alsam mı>?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki siz hangisini seçerdiniz?
he birde asil phantomda var.BlastX ve nebula sahibiyim şahsen delipop veya anomali tercih ederdim hocam ben.
Blastix skinini seviyor musunuz? Bazıları blastix sıkıyor diyor kararsız bıraktıBlastX ve nebula sahibiyim şahsen delipop veya anomali tercih ederdim hocam ben.
Asil bende var çok güzel ama 2. Bir skin daha istiyorumhe birde asil phantomda var.
bence blastixMerhaba arkadaşlar valorantta phantom silahıma bir skin daha almak istiyorum. Sizce ne alayim? Şu an asil 2.0 kullanıyorum. 2si arasında kaldım. Fiyat farkı önemli değil.
Yoo ikisinden de sıkılmadım sıkıldıkça renk değiştiriyorum birinden sıkılınca diğerine geçiyorum bir blastx bi nebula eğer blastx istiyorsan al içinde kalmasınBlastix skinini seviyor musunuz? Bazıları blastix sıkıyor diyor kararsız bıraktı