burakreıs61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
Merhaba, Valorant'ta her el en az +17 vuruyorum fakat takımım kötü olduğu için bir türlü rank atlayamıyorum gold eloyum ne yapmam lazım?
antreman yapman çok önemli ve maçlara girmeden ısınman lazım ayriyetten ping çok çıkmıyosa tr serverini girmeni tavsiye etmem
Random girme dostum,Pre'n varsa onlarla gir.Merhaba, Valorant'ta her el en az +17 vuruyorum fakat takımım kötü olduğu için bir türlü rank atlayamıyorum gold eloyum ne yapmam lazım?
Efe abin taşısın Furkan çöpünü taşıdığı gibiHemen rank atlatalım abime?
Ne yapabiliriz ki sana?
oyun takım oyunuyla çok rahat ilerleyebiliyo ama iletişim kuran birbirine göre oynayan dinleyen bi takımım olmadığı için gümüşüm halaMerhaba, Valorant'ta her el en az +17 vuruyorum fakat takımım kötü olduğu için bir türlü rank atlayamıyorum gold eloyum ne yapmam lazım?
Hemen rank atlatalım abime?
Ne yapabiliriz ki sana?
bende 3 pre giriyoruz 2 kisi geliyor sage almadık diye trolluyorlar 3/17 gidiyor ve duellocu alıyor misal.oyun takım oyunuyla çok rahat ilerleyebiliyo ama iletişim kuran birbirine göre oynayan dinleyen bi takımım olmadığı için gümüşüm hala
senin kafanın içinde beyin var mı ? yoksa bi doktora git ıq testi yaptır , sadece soruyorum ne yapabilirim diye duo bul gir diyip bazı öneriler verebilirsin sanalda kalmaktan beyin hücrelerin ölmüş
Takım arkadaşın kötü değil yardımlaşma yok.tr serverinde oynamıyorum zaten çok toxic var ben vuruyorum zaten takım arkadaşlarım kötü bu yüzden kaybediyorum